Obnoviť stránku

Bo-Camp Folding chair Deluxe King Plus 4-positions anthracite

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bo-Camp Folding chair Deluxe King Plus 4-positions anthracite

Kreslo Bo-Camp Folding chair Deluxe King Plus 4-positions je skvelá voľba do kempingu aj na ryby. Vyniká skladacím vyhotovením, vďaka ktorému pri prevážaní zaberie len minimum miesta. Bo-Camp Folding chair Deluxe má ľahkú oceľovú konštrukciu, ktorá je doplnená o luxusný poťah z vysoko odolného polyesteru 600D. Stabilitu aj v nerovnom teréne zabezpečia plastové pätky. Kreslo je vybavené aj opierkami rúk, ktoré umožnia odpočinok vašim rukám a možnosťou nastavenia operadla do 4 polôh. Bo-Camp Folding chair Deluxe King Plus 4-positions ponúka pohodlné sedenie, ktoré oceníte po celom dni na výlete, túre, či rybách.


Kľúčové vlastnosti kempingového kresla Bo-Camp Folding chair Deluxe King Plus 4-positions antracit

  • Skladacie kempingové kreslo v sivo-čiernom antracitovom farebnom vyhotovení
  • Tvorené ľahkou a pritom pevnou a stabilnou oceľovou konštrukciou
  • Možnosť nastavenia dostatočne vysokého operadla do štyroch polôh
  • Poťah vyrobený z vysoko odolného polyesteru 600D
  • Opierky sa postarajú o odpočinok rúk
  • Plastové pätky zaručia stabilitu aj v nerovnom teréne
  • Súčasťou balenia je textilný obal na toto kompaktné skladacie kreslo
  • Bo-Camp Folding chair Deluxe King Plus 4-positions s nosnosťou 100 kg
  • Rozmery kempingového kreslá sú 98 × 84 × 61 cm

Bo-Camp – značka turistického vybavenia, ktorá vie, čo robí

Holandská značka Bo-Camp sa zameriava na outdoorové vybavenie navrhnuté samotnými dobrodruhmi, ktorí dobre vedia, ako to pri kempovaní chodí. Vízia, ktorú sa snaží Bo-Camp nasledovať, je rovnaké pohodlie ako doma, nech ste kdekoľvek na cestách, či výlete do prírody. Pre Bo-Camp je dôležitá kvalita a neustále zlepšovanie existujúcich produktov, ďalej ľahké skladovanie výrobkov a napriek tomu maximálne pohodlie cestovateľov. Pod značkou Bo-Camp nájdete širokú škálu vybavenia, z ktorého si budete môcť vyberať presne podľa predstáv vašej plánovanej dovolenky. Chcete luxusné kempingové stoličky, pohodlný spací vak, alebo kompaktnú súpravu riadu? U Bo-Camp si vyberiete od cestovného nábytku cez stravovacie súpravy až po vybavenie na stanovanie.


Kráľovské posedenie v prírode vďaka luxusnému skladaciemu kreslu Bo-Camp

Pohodlný odpočinok či už idete na dovolenku, výlet, alebo len na chvíľu loviť ryby na brehu zátoky, vám dopraje kempingové skladacie kreslo Bo-Camp Folding chair Deluxe King Plus 4-positions v antracitovom vyhotovení. Nech už budete kdekoľvek kreslo vám zabezpečí luxusné pohodlie, vďaka operadlu polohovateľnému až do 4 pozícií, ktoré je navyše dostatočne vysoké aj na opretie hlavy. Pohodlné opierky rúk poskytnú odpočinok vašim rukám, takže sa vám skutočne bude sedieť ako na kráľovskom tróne.

Kreslo Bo-Camp Folding chair Deluxe King Plus 4-positions je ľahké a napriek tomu stabilné a odolné

Pobyt v divokej prírode, či kempingu vám antracitové skladacie kreslo Bo-Camp Folding chair Deluxe King Plus 4-positions spríjemní aj svojimi kompaktnými rozmermi a jednoduchým a rýchlym postavením. Aj keď je z veľmi kvalitnej oceľovej konštrukcie, ktorá sa stará o stabilitu kresla a ponúka nosnosť až 100 kg, neváži veľa a v zloženom stave ani nezaberie veľa miesta. Kempingové kreslo Bo-Camp je vybavené odolným polyesterovým poťahom 600D a plastové pätky zaručia stabilitu aj v nerovnom teréne. Prenášať a prevážať skladacie kempingové kreslo Bo-Camp Folding chair Deluxe King Plus 4-positions vo farbe antracitu už nemôže byť jednoduchšie, pretože k nemu dostanete aj úzky textilný obal na jeho pohodlný transport.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka 84 cm
Šírka 61 cm
Výška 98 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 5,4 kg

Typ

Typ Kreslo

Rozmery

Dĺžka 180 mm
Šírka 180 mm
Výška 1 020 mm

Nosnosť

Nosnosť 120 kg

Vlastnosti

Materiál Oceľ, Polyester
Farba Sivá
Kód:  BCPa60
Produktové číslo:  8712013047386

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19