Obnoviť stránku

Blackburn Local Ride Kit

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Blackburn Local Ride Kit

Praktická a kompletná súprava najdôležitejších nástrojov je ideálna pre cyklistov, nemal by sa bez nej zaobísť žiadny bicykel. Budete s ňou plne vybavení a nezaskočí vás žiadna nepríjemnosť. Všetko náradie je uložené v praktickej čiernej taške, ktorú jednoducho ale spoľahlivo pripnete pod sedlo a schováte do nej aj ďalšie drobnosti. Súčasťou súpravy je okrem náradia aj pumpička Mountain Air pre dofúkanie kolies doma pred výjazdom alebo aj priamo na cestách.

Kľúčové vlastnosti

  • Taška pod sedlo
  • Praktická pumpička
  • Montovacie kľúče
  • Vrecková súprava imbusov
  • Krížový skrutkovač
  • Kľúč typu torx

Všetko, čo cyklista potrebuje

Medzi užitočnými nástrojmi nájdete montovacie páky a súpravu najbežnejších kľúčov. Kompaktné vyhotovenie kľúčov prichytených v rukoväti zaistí, že dobre padnú do ruky a nikdy sa nepostrácajú. V súprave nájdete celkom štyri veľkosti kľúčov typu imbus, krížový skrutkovač a jeden kľúč typu torx.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 162 g

Funkcie

Počet funkcií 2
Funkcie Montpáky, Pumpička
Kód:  SPTkn0319
Produktové číslo:  768686587269

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07