Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Blackburn Central 800

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Blackburn Central 800

Jazdíte po večeroch alebo v noci na bicykli, ale zároveň sa bojíte o svoju bezpečnosť? V tom prípade zvoľte svetlo na bicykel Blackburn Central 800, ktoré vám zaistí komfortnú viditeľnosť aj za úplnej tmy. Túto malú, ale pekelne výkonnú vecičku so svietivosťou 800 lumenov jednoducho pripevníte na bicykel bez použitia náradia a podľa vlastného uváženia zvolíte jeden zo štyroch režimov svietenia. Neskôr môžete svetlo ľahko dobiť cez micro USB port.

Kľúčové vlastnosti predného svetla Blackburn Central 800

  • Skvelá viditeľnosť aj za úplnej tmy
  • Svietivosť 800 lumenov
  • Päť režimov svietenia
  • Jednoduchá montáž svetla Blackburn Central 800
  • Odolné proti dažďu, spĺňa normu IP - 65
  • Dobíjanie cez micro USB port
  • LED ukazovateľ nabitia batérie
  • Otočný kĺb upínania
  • Batériu možno vymeniť v priebehu niekoľkých sekúnd
  • Svetlo možno jednoducho pripevniť nielen na bicykel, ale aj na helmu alebo batoh

Vďaka Blackburn Central 800 vás tma ani dážď nezastaví

Svetlo Blackburn Central 800 disponuje piatimi typmi nastavenia. Pri štandardnom svietení vám vydrží v prevádzke 3 hodiny, v jednom z dvoch režimov blikania potom 17  21 hodín. Ak potrebujete len trochu svetla, batéria vydrží 5 hodín. V extrémnych prípadoch môžete svetlo prepnúť na maximálny výkon a na dve hodiny si vychutnať nadštandardnú viditeľnosť. Vďaka otočnému kĺbu upínania si môžete svetlo nasmerovať presne tam, kam potrebujete. Svetlo Blackburn je navyše vodoodolné, takže vám dobre poslúži aj za daždivej noci.

Výkon v skladnom balení, to je Blackburn

Výkon schovaný v rozmeroch iba 40 × 70 × 102 mm, to je svetlo Blackburn Central 800. A ak svetlo nebudete potrebovať jednoducho sa zmestí do brašne. Vďaka hmotnosti len 162 gramov ho v taške ani neucítite.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Druh svetla

Druh svetla Predné

Vlastnosti

Maximálna výdrž 21 h
Svetelný tok 800 lm
Dosvit 131 m
Stupeň krytia IPX5

Napájanie

Napájanie Dobíjací akumulátor
Počet batérií 1 ks
Kód:  SPTblack11
Produktové číslo:  768686056482

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17