Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bicykle

Bicykel je ako zábavou, tak rýchlym a ekologickým spôsobom prepravy. Pri výbere musíte zohľadniť najmä účel, na aký budete bicykel používať. Čítajte ďalej a my už vám so všetkým poradíme.

Pokračovať
Spresniť parametre
426 položiek

Bicykle

Na trhu existuje niekoľko druhov bicyklov, ktoré sa okrem veľkosti rámu líšia najmä tým, na aký povrch a cesty sú určené. Vyrábajú sa elektrobicykle, detské bicykle, horské bicykle, krosové (trekingové bicykle), cestné bicykle, skladacie bicykle, mestské bicykle alebo napríklad bikrosové bicykle. K dispozícii sú bicykle pre obe pohlavia, teda pánske bicykle alebo dámske bicykle. Kúpte si bicykle online z pohodlia domova a vyberte si kvalitné bickyle Agogs, Focus, Felt, Kalghoff, Amulet, Strida, Tern alebo napríklad Alltoys.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11