Obnoviť stránku

BESTLIFE Travel Safe 15,6" tmavo sivý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BESTLIFE Travel Safe 15,6" tmavo sivý

Chodíte dennodenne mestom s notebookom a chcete ho ochrániť pred poškriabaním, vlhkosťou či iným poškodením? BESTLIFE Travel Safe 15,6" tmavo sivý poslúži ako model perfektný na neustále nosenie vášho nenahraditeľného notebooku v pripravenej časti s veľkosťou do 15,6". Na prvý pohľad upúta jeho poctivé vyhotovenie, batoh na notebook BESTLIFE Travel Safe 15,6" tmavo sivý oceníte na ceste do práce či kamkoľvek inam.

Najdôležitejšie prednosti batoha na notebook BESTLIFE Travel Safe 15,6" tmavo sivý

  • Prepracovaný dizajn na notebooky s rozmerom do 15,6"
  • Vyhotovenie batoha na notebook je vymyslené tak, aby ste doň ľahko vložili aj príslušenstvo a akékoľvek ďalšie nevyhnutnosti
  • Efektívna bezpečnosť vecí v batohu pred vonkajším vplyvom
  • Nosenie notebooku v batohu vám nebude zamestnávať ruky, ktoré môžete využiť pri cestovaní v MHD alebo napríklad nakupovaní

Skvelá výbava ruksaku na notebook BESTLIFE Travel Safe 15,6" tmavo sivý

Tento batoh na notebook disponuje nastaviteľnými ramenními popruhmi. Možno si tak jeho pozíciu na chrbte nastaviť podľa svojich potrieb. Nechýba mu ani integrovaný USB port, prostredníctvom ktorého môžete z power banky dobíjať svoj mobilný telefón či iné zariadenie bez ťažkostí aj počas chôdze.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Materiál

Materiál Polyester

Hmotnosť

Hmotnosť 1,2 kg

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook
Vlastnosti a výbava Integrovaný USB port
Kód:  BTL008e
Produktové číslo:  BB-3458-15.6"

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19