Obnoviť stránku

Berkley System bag L + 4 boxy

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Berkley System bag L + 4 boxy

Snáď každý športovec dobre vie, že základom úspechu nie sú len hodiny strávené v posilňovni alebo na tréningovej ploche. Z veľkej časti vás k úspechu a slávnym výhram nasmeruje tá správna a vyvážená strava. Taška Berkley System bag L so štyrmi boxmi na jedlo vám pomôže na tŕnistej ceste za športovými úspechmi. Taška nájde svoje uplatnenie aj na cestách na preslnenú pláž, na rodinných výletoch, alebo napríklad pri rybárčení.

Kľúčové vlastnosti

  • Široké možnosti využitia
  • Použitý kvalitný materiál
  • Dostatočné úložné priestory
  • Vytvorí ideálne podmienky
  • Popruhy uľahčia transport

Vytvorí ideálne podmienky

Taška je vyrobená z pevného nylonu s označením 600D. Materiál je veľmi odolný, a tak umožňuje prenášať aj objemnejšie náklady. Päť veľkých vreciek poskytuje dostatočný priestor na uskladnenie veľkého množstva jedla alebo rybárskych návnad. Vďaka zipsom môže byť prenášaný náklad dobre uzavretý. Nič sa vám tak nevytratí. Vnútorný priestor vreciek je vyrobený z materiálu, ktorý absorbuje teplo a udrží tak vnútorný priestor chladný. Vďaka tomu sa vaše jedlo nepokazí, a vy sa tak nemusíte obávať o svoj obed, večeru alebo desiatu. Jednoduché popruhy zaručujú ľahké nosenie.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Na jedlo
Kód:  RYB361
Produktové číslo:  28632676035

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12