Obnoviť stránku

Berkley Nanofil 0,15 mm green

Berkley Nanofil 0,15 mm green

Pre všetkých milovníkov rybárstva prinášame vlasec, ktorý bol na výstave EFTTEX v Amsterdame vyhlásený za najlepšiu inováciu v tejto oblasti pre rok 2011 - BERKLEY Nanofil. Ide o prvý vlasec, ktorý bol vyrobený s využitím nanotechnológie. Vďaka tomu umožňuje až o 35 % dlhšie nahodenie ako ostatné vlasce.

Absolútne jemný vlasec Berkley Nanofil sa vyznačuje nulovou prieťažnosťou a extrémnou nosnosťou. Napriek tomu ponúkne neuveriteľne tenký priemer. Tento vlasec sa skvele uplatní pri love dravcov, kaprov aj ďalších rýb v sladkej vode. Napriek tomu jeho štruktúra umožňuje jednoduché použitie aj v slanej vode pri zachovaní skvelých výsledkov.

Hlavné prednosti:

  • Minimálny priemer
  • Maximálna nosnosť
  • Dlhšie a presnejšie hody
  • Žiadny pamäťový efekt
  • Vysoká citlivosť vďaka nulovej neprieťažnosti

Materiál:
pogelovaný polyetylén

Návin:
125 m

Nosnosť:
až 7,6 kg

Priemer:
cca 0,15 mm

Farba:
zelená

Parametre a špecifikácia

Nosnosť

Nosnosť 7,6 kg

Priemer

Priemer 0,15 mm
Kód:  RYB368
Produktové číslo:  28632620267

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09