Obnoviť stránku

Ben 10

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ben 10

Originálne školský batoh v zeleno-čiernom dizajne obľúbeného detského seriálu Ben 10, ktorý bol vyvinutý s dôrazom na bezpečnosť detí. Aktívne svetelná LED aplikácie svieti v tme a urobí školáka ešte viditeľnejším. Reflexná fólia a odrazová sklíčka zvyšujú viditeľnosť detí na ceste.
Batoh sa vyznačuje veľmi kvalitným spracovaním, anatomicky tvarovaným bandážovaným chrbtovým systémom a nastaviteľnými popruhmi. Batoh má vystužené dno, ale vyniká veľmi nízkou hmotnosťou, aby zbytočne nezaťažoval detská chrbát a ramená. Unikátne tvarovaná klopňa ochráni obsah batohu pred dažďom. V prednej časti je umiestnená praktická vrecko na zips určená pre nevyhnutné drobnosti, po stranách sú ďalšie dve priestranné vrecká na desiatový box a fľašu s pitím. Vnútorný priestor batohu je členený veľkými priehradkami. S týmto praktickým batohom bude váš školák naozaj štýlový a vďaka reflexným prvkom sa nemusíte báť o jeho bezpečnosť.
Parametre a špecifikácie:
Séria:
Ben 10
Rozmery:
40 x 33 x 20 cm
Hmotnosť:
1 kg
Farba:
zelená - čierna
Odporúčaný vek:
6 - 10 rokov

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské
Kód:  EPL084
Produktové číslo:  8595582217677

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09