Obnoviť stránku

Ben 10

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ben 10

Originálny školský batoh v zeleno-čiernej konštrukcii populárnej detskej série Ben 10, ktorá bola vyvinutá s dôrazom na bezpečnosť detí. Kontrolka aplikácie Active LED svieti v tme a robí žiačku ešte viac viditeľnou. Reflexné filmy a reflektory zvyšujú viditeľnosť detí na ceste.
Batoh má vysokokvalitné spracovanie, anatomicky tvarovaný obväzový systém a nastaviteľné popruhy. Batoh má zosilnené dno, ale má veľmi nízku hmotnosť, aby sa predišlo zbytočnému namáhaniu na chrbte a ramenách dieťaťa.Jedinečne tvarovaná chlopňa chráni obsah plášťa.Vpredu je praktické vrecko na zips určené pre potrebné veci, na bokoch sú dve priestrannejšie vrecká na odkladací box a fľašu na pitie. Vnútorná časť batohu je rozdelená na veľké priehradky.Vďaka praktickému batohu bude váš školák skutočne štýlový a vďaka reflexným prvkom sa nemusíte obávať jeho bezpečnosti.
Parametre a špecifikácie:
séria:Ben 10
Rozmery:
42 x 29 x 22 cm
Hmotnosť :
1 kg
farba:
zelená - čierna
Odporúčaný vek:
8 až 12 rokov

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské
Kód:  EPL079
Produktové číslo:  8595582217684

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09