Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bedmintonové vybavenie

Bedminton (zastaralo aj badminton) dokáže byť zábavným rozptýlením pri záhradnom posedení, ale aj fyzicky náročným vrcholovým športom, preto vyberajte bedmintonové vybavenie podľa vašich skúseností a štýlu hry. Medzi základnú výbavu patria rakety a loptičky, ku ktorým sa dajú dokúpiť siete, prípadne tašky a ďalšie doplnky.

Pokračovať
Spresniť parametre
246 položiek

Bedmintonové vybavenie

Bedminton je obľúbený raketový šport, ktorý možno prevádzkovať kdekoľvek vonku alebo v hale. Ak ste bedminton ešte nevyskúšali alebo sa k nemu vraciate po dlhej dobe, budete potrebovať bedmintonovú raketu, bedmintonové košíky a na uloženie bedmintonové tašky. Zahrajte si ako profesionáli s bedmintonovou sieťou, ktorú nájdete v príslušenstve na bedminton. Kvalitné vybavenie na bedminton zaobstaráte od výrobcov Babolat, Victorsport alebo napríklad Yonex.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12