Obnoviť stránku

Batohy a tašky

Batohy a tašky sú skvelými praktickými pomocníkmi, s ktorými môžete vaše veci pohodlne prevážať, nech už sa vydáte kamkoľvek. Jednotlivé typy batožiny sa hodia na viacero rôznych príležitostí, napr. do mesta si vezmete batoh a na cesty zase kufor. Pozrime sa teda spoločne na to, čo jednotlivé kategórie prinášajú.

Pokračovať
Spresniť parametre
4184 položiek

Batohy a tašky

Pri cestovaní je dôležité, aby naša cestovná batožina bola nielen dostatočne veľká, ale aj kvalitne dielensky spracovaná. Zvlášť, keď cestujete častejšie, ako raz do roka. Či už potrebujete batohy, tašky a bagy, kufre alebo zháňate príslušenstvo, ako sú vaky či cestovné nepremokavé obaly na smartphony. A prečo si nedopriať praktický a kvalitný kufor, ktorý má zároveň štýl? Vyskúšajte batohy a batožinu AmericanTourister, Sea to Summit, Salomon, Mivardi, Tatonka alebo Suitsuit kufor a cestujte s ľahkosťou!

Pokračovať

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07