Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Batohy a tašky – cenové bomby, akcie

V tejto kategórii nájdete výhodné batohy a tašky. Cenových hitov v kategórii batohy a tašky máme v súčasnej dobe 141. Hľadáte najlacnejší batohy a tašky? Potom sa pozrite do kategórie lacné batohy a tašky.
Spresniť parametre
141 položiek

Batohy a tašky – cenové bomby, akcie

Pri cestovaní je dôležité, aby naša cestovná batožina bola nielen dostatočne veľká, ale aj kvalitne dielensky spracovaná. Zvlášť, keď cestujete častejšie, ako raz do roka. Či už potrebujete batohy, tašky a bagy, kufre alebo zháňate príslušenstvo, ako sú vaky či cestovné nepremokavé obaly na smartphony. A prečo si nedopriať praktický a kvalitný kufor, ktorý má zároveň štýl? Vyskúšajte batohy a batožinu AmericanTourister, Sea to Summit, Salomon, Mivardi, Tatonka alebo Suitsuit kufor a cestujte s ľahkosťou!

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01