Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Babolat Team bag žltý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Babolat Team bag žltý

Taška z prvotriedneho radu badmintonového príslušenstva disponuje veľkým vreckom na rakety a oblečenie, nastaviteľným ramenným popruhom pre pohodlnejšie nosenie aj praktickým úchytom pre rýchle uchopenie. Veľké vrecko je skvelým úložiskom až pre 4 rakety vrátane loptičiek. Malé vrecko je ideálne na príslušenstvo v podobe potítka, alebo iných osobných veci.

Úžasná výdrž a ľahká údržba robí z tejto športovej tašky to najlepšie riešenie na uspokojenie potrieb ako profesionálov, tak tých, ktorí s badmintonom začínajú.

Parametre a špecifikácia:

Kapacita:
27 l

Veľkosť:
76 x 17 x 34 cm

Parametre a špecifikácia

Využitie

Športové aktivity Bedminton
Kód:  SPT250
Produktové číslo:  3324921332062
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01