Obnoviť stránku

Babolat Team bag ružový

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Babolat Team bag ružový

Priestranná a ľahká tenisová taška značky Babolat pojme až 12 rakiet, ktorým poskytne maximálnu možnú ochranu. Táto špeciálne navrhnutá taška je vybavená vystuženým rámom a troma hlavnými oddielmi, každý z nich má kapacitu na štyri rakety či iné potrebné vybavenie. Jeden z týchto oddielov disponuje aj tepelnou izoláciou, ktorá vašu raketu a jej výplet spoľahlivo ochráni pred teplom.

Okrem hlavných oddielov nájdete v taške praktickú samostatnú kapsu na použité oblečenie, vak na obuv a dve menšie vrecká na príslušenstvo či osobné veci. Tašku môžete nosiť na chrbte ako batoh, cez rameno aj v ruke. Komfortné používanie zaručujú čalúnené popruhy. V neposlednom rade oceníte, že sa taška ľahko udržuje v čistote a použitie vysoko kvalitných materiálov garantuje jej dlhú životnosť.

Špecifikácia:
Kapacita:

  • 3 oddiely na 12 rakiet
  • vrecko na použité oblečenie
  • vak na obuv
  • 2 vrecká na príslušenstvo

Objem:
78 l
Rozmery:
76 x 44 x 34 (dx š xv)
Farebné vyhotovenie:
Ružová

Parametre a špecifikácia

Využitie

Športové aktivity Tenis
Kód:  SPT217
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02