Obnoviť stránku

Babolat Pure Drive Play 2015 G3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Babolat Pure Drive Play 2015 G3

Predstavujeme jedinečnú elektronickú tenisovú raketu značky Babolat model Pure Drive Play 2015, ktorá poskytuje úplnú vyváženosť medzi kontrolou a silou úderov. Vyzerá ako bežná raketa, ide však o vylepšenú raketu, ktorá obsahuje senzory umožňujúce poskytnúť hráčom veľa informácií o ich hre. Táto tenisová zbraň je ideálna pre hráčov všetkých úrovní. G2 je vhodná pre väčšiu juniorskú či dámsku ruku.

V rukoväti rakety je integrované čidlo, ktoré sleduje všetky aspekty vašej hry, senzory snímajú silu, umiestnenie úderov na rakete, typ a počet úderov (forehand, backhand, servis, údery nad hlavou ...) a ďalšie. Získané dáta ľahko nahráte do svojho smartphonu, počítača a tabletu, kde dôjde k vyhodnoteniu vašej hry a ďalej môžete svoje výsledky porovnávať s priateľmi či používateľmi Babolat PLAY. Batéria vydrží až 6 hodín herného času a kapacita pamäte je 150 hodín.

Raketa bola rozsiahle testovaná, aby bolo zaistené spoľahlivé snímanie hry elektronickými komponentmi. Raketa má zachované všetky prednosti vyvíjané z predchádzajúcich modelov a je doplnená o dve tlačidlá v spodnej časti držadla a USB port.

Raketa je vypletaná novou technológiou FSI v oblasti sweetspot, vďaka ktorej hráč dosiahne dlhšie údery a udrží súpera za základnou čiarou. Hráč dosiahne väčšiu kontrolu nad každou loptičkou prostredníctvom najefektívnejšieho systému na spájanie rámov a strún Woofer. Technológia Cortex Active zaisťuje tlmenie negatívnych vibrácií a zároveň perfektný prenos informácií do ruky hráča, čím posilňuje cit pre loptičku a väčšiu silu. Rám disponuje rozdielnou hrúbkou pre lepšiu spätnú reakciu.

Špecifikácia:

  • Váha rakety: 300 g
  • Dĺžka rakety: 685 mm
  • Tvrdosť: 72 ra
  • Veľkosť hlavy: 645 cm2
  • Vyváženie rakety: 320 mm
  • Zloženie: Graphite/Tungsten
Kód:  SPT269
Produktové číslo:  3324921330853
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13