Obnoviť stránku

Babolat Pure Drive Lite Play G1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Babolat Pure Drive Lite Play G1

Chcete zlepšiť svoje hráčske schopnosti na kurtoch a porovnať vaše výsledky s ostatnými? V tom prípade vám nesmie chýbať tenisová raketa Babolat Pure Drive Lite Play! Aj keď má elektronická verzia rakety Babolat Pure Drive Lite rovnaké hráčske vlastnosti, ponúka úplne nový pocit z hry. Raketa Pure Drive Lite Play obsahuje elektronické senzory, ktoré snímajú po celú dobu hry dáta o presnosti a sile úderov. Tieto dáta sa potom pomocou Bluetooth alebo USB kábla prenesú do mobilného telefónu či počítača, ktorý ich vyhodnotí a porovná s ostatnými výsledkami. Vďaka tejto technológii pomáha raketa Babolat Pure Drive Lite Play zlepšovať vaše športové výkony a prináša vám tak dôležitú odozvu a spätnú väzbu z hry.

Kľúčové vlastnosti tenisovej rakety Babolat Pure Drive Lite Play

  • Elektronická verzia rakety Babolat Pure Drive Lite
  • Výborná ovládateľnosť, rotácia a sila
  • Ľahkosť a presnosť každého úderu vďaka eliptickému tvaru
  • Ponúka komplexný a detailný rozbor hry a následné vyhodnotenie technických chýb
  • Odľahčený rám zaisťuje nízku hmotnosť rakety
  • Vhodná pre začínajúcich aj stredne pokročilých hráčov tenisu a juniorských hráčov
  • Výborná pomôcka pre trénerov a ich zverencov
  • Balenie obsahuje: raketu Babolat Pure Drive Lite Play, USB kábel, návod (v češtine), thermo obal na raketu a USB kábel

Zlepšite svoju hru a zdieľajte s Babolat Pure Drive Lite Play

Tenisová raketa Babolat Pure Drive Lite Play zaznameníva počas hry tieto dáta: typ a počet úderov (forehand, backhand, servis, smeč, volej), typ rotácie, presné miesto úderu loptičky na ploche výpletu, silu, celkový herný čas, techniku, konzistentnosť a energiu. Tieto informácie potom aplikácia Babolat Play ohodnotí a ukáže v grafickom rozhraní. Vďaka tomu máte možnosť sledovať svoje umiestnenie na rebríčku, zdieľať svoje skóre na sociálnych sieťach a porovnávať svoj výkon s ostatnými hráčmi, vrátane toho najlepšieho - Rafaela Nadala.

Špecifikácia:

Veľkosť hlavy:
645 cm2

Hmotnosť:
270 g

Vyváženie:
330 mm

Tvrdosť rámu:
72 ra

Dĺžka:
685 mm

Grip:
Syntec Pre

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 270 g
Kód:  SPTba101
Produktové číslo:  3324921330891
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09