Obnoviť stránku

Babolat Pure Drive Lite Play 2015 G1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Babolat Pure Drive Lite Play 2015 G1

Ľahko ovládateľná tenisová raketa Babolat uchváti každého milovníka bieleho športu. Perfektne padne do ruky a okrem iného je vybavená špeciálnymi elektronickými senzormi, vďaka ktorým získate veľa informácií o vašej hre. 

kľúčové vlastnosti

  • Špeciálne senzory vám odhalí dôležité informácie, a tak sa budete môcť neustále zlepšovať
  • Aj napriek zabudované zariadenie váži raketa púhych 270 gramov
  • Vďaka špeciálnym technológiám sa nemusíte obávať nežiaducich vibrácií počas jednotlivých úderov
  • Skvele padne do ruky a vďaka svojim parametrom sa ľahko ovláda
  • Raketa je schválená medzinárodná tenisovou federáciou (ITF) a odporúčaná svetovými hráčmi
  • Zaujme aj svojim zaujímavým dizajnom

Táto tenisová raketa vás okamžite uchváti svojimi skvelými vlastnosťami. Vďaka zabudovaným elektronickým senzorom vám podá najrôznejšie informácie o vašej hre (sila, sweetspot, typ a počet úderov), ktorú tak budete môcť analyzovať a neustále vylepšovať. Dáta sa zaznamenávajú do zariadenia vnútri rukoväte, z ktorej ich jednoducho odošlete pomocou Bluetooth alebo USB kábla do mobilnej aplikácie alebo osobného PC.  

Ľahké ovládateľnosti pri hre pomáha predovšetkým pevná a odolná konštrukcia, ktorá váži len 270 gramov. Špeciálna technológia zamedzí nežiaducim a nepríjemným vibráciám pri údere. Vzájomne reagujúce rám a struny výpletu umožní vysokú kontrolu a cit počas hry.

Raketa, ktorá je prijatá medzinárodnou tenisovou federáciou a odporúčaná aj svetovými hráčmi, bude vaším skvelým parťákom na každom tenisovom kurte. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 270 g
Kód:  SPTAZ01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04