Obnoviť stránku

Babolat Pure Drive G3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Babolat Pure Drive G3

Spoločnosť Babolat bola založená už v roku 1875 a ide o najstaršiu spoločnosť špecializujúcu sa na raketové športy. Svoju reputáciu si vybudovala ponukou produktov s najkvalitnejšími technológiami a sponzoringom vo forme vybavenia pre generáciu šampiónov, ktorí vyhrali najprestížnejšie súťaže po celom svete. Babolat ponúka kompletný rad produktov pre tenisových a bedmintonových hráčov od začiatočníkov po profesionálov.

Babolat Pure Drive je ideálna raketa pre hráčov, ktorí hľadajú perfektnú rovnováhu medzi silou a citom. Raketa je perfektným riešením pre hráčov typu Puncher.

Inováciou tejto rakety je použitie novej technológie FSI (Frame String Interaction). Táto technológia bola vyvinutá na základe výsledkov, ktoré poskytla elektronická raketa Babolat Play, uvedená na trh v roku 2013. Na základe týchto výsledkov je sweetspot posunutý o niečo vyššie než pôvodne. Navyše je v novo umiestnenom sweetspot použité užšie riadkovanie, čo umožňuje oveľa väčší cit pre loptičku. Nespornou výhodou FSI je väčšia istota a razancia úderu. 

Ďalej určite oceníte GT PURE DRIVE technológiu koncentrovanú v hlave rakety, kde, vďaka kombinácii karbónových a tungstenových vlákien, bola dosiahnutá menšia torzia a väčšia presnosť. CORTEX EXPERT - CDS je ďalšou technológiou, ktorou táto raketa disponuje. Ide o prenos pozitívnej vibrácie k hráčovi a vďaka novej konštrukcii držadla sa tieto vibrácie dostávajú bližšie do ruky hráča. Vzniká tak perfektná kontrola počas každého úderu.

Táto raketa je dodávaná bez výpletu.

Hlavné prednosti:

  • GT Pure Drive
  • Cortex expert-CDS
  • FSI

Špecifikácia:

veľkosť hlavy:
645 cm2

hmotnosť s výpletom:
300 g

Rovnovážny bod:
320 mm

dĺžka:
68,5 cm

grip:
3

Kód:  SPT191
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11