Obnoviť stránku

Babolat Pulsion 105 G2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Babolat Pulsion 105 G2

Spoločnosť Babolat bola založená už v roku 1875 a ide o najstaršiu spoločnosť špecializujúcu sa na raketové športy. Svoju reputáciu si vybudovala ponukou produktov s najkvalitnejšími technológiami a sponzoringom vo forme vybavenia pre generáciu šampiónov, ktorí vyhrali najprestížnejšie súťaže po celom svete. Babolat ponúka kompletný rad produktov pre tenisových a bedmintonových hráčov od začiatočníkov po profesionálov.

Babolat Pulsion 105 je veľmi obľúbený model s dlhoročnou tradíciou, ktorý sa každý rok teší novým kabátom a inovatívnymi technológiami. Ide o ideálnu voľbu ako pre začínajúcich, tak aj pre rekreačných hráčov, ktorí chcú získať istotu v základných úderoch. Raketa je veľmi ľahká, vďaka čomu má perfektnú ovládateľnosť aj pre začínajúcich hráčov. Za to vďačí grafitovému kompozitu, z ktorého je vyrobená. Oválny tvar rámu poskytuje zvýšenú odolnosť proti krúteniu a ohýbaniu a produkuje väčšiu silu pri údere. Väčšia veľkosť hlavy je ideálna pre optimálne a pohodlné triafanie loptičiek. Raketu ocenia aj mladší juniorskí hráči.

Oproti svojmu súrodencovi, Babolat Pulsion 102, disponuje o 10 g ľahším telom a o 20 cm2 väčšou hlavou.

Hlavné prednosti:

  • grafitový kompozit
  • oválny tvar hlavy
  • väčšia hlava

Špecifikácia:

veľkosť hlavy:
680 cm2

hmotnosť s výpletom:
260 g

vyváženie:
34 cm

dĺžka:
68,5 cm

grip:
2

Kód:  SPT200
Produktové číslo:  3324921318318
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02