Obnoviť stránku

Babolat Drive lite B/P G2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Babolat Drive lite B/P G2

Tenisové rakety BABOLAT majú na celosvetovom tenisovom trhu neotrasiteľnú pozíciu. Ide o rakety, s ktorými hrajú poprední svetoví hráči aj hráčky. Ich konštrukcia vychádza z neustálych inovácií a použitia najmodernejších technológií.

Rad tenisových rakiet Babolat Drive je pre určený pre športový tenis, zvlášť pre juniorských súťažiacich hráčov od 11 do 13 rokov. Je to tiež obľúbená raketa tenistiek, ktoré hľadajú výkon. Raketa disponuje technológiou Intermediate Cortex, ktorá pohlcuje negatívne vibrácie lepšie, než kedykoľvek predtým. To Vám umožní neuveriteľný cit pre loptičku, väčšiu silu a kontrolu každého úderu.

Jedinečné technológie

Raketa využíva novú technológiu Intermediate Cortex. Je založená na dvojitej konštrukcii, ktorá používa tlmiaci systém pre maximálny cit a o 20 % väčšiu pružnosť. To všetko pre optimálny komfort pri každom údere. Oválny tvar rámu vám poskytne zvýšenú odolnosť proti krúteniu a ohýbaniu, a tak dosiahnete väčšiu silu. Je to vôbec najľahšia raketa z radu Babolat Drive, s ktorou dosiahnete bezkonkurenčne najlepšiu ovládateľnosť. Najefektívnejší systém na spájanie rámov a strún Woofer poskytuje o 25 % dlhší čas kontaktu medzi loptičkou a strunami a dodáva tak hráčovi viac kontroly, citu a menej negatívnych vibrácií.

Špecifikácia:

  • Váha rakety: 255 g
  • Dĺžka rakety: 685 mm/27 in.
  • Tvrdosť: 70 ra
  • Veľkosť hlavy: 645 cm2
  • Vyváženie rakety: 340 mm
  • Zloženie: Graphite
  • Výplet: nie
Kód:  SPT195
Produktové číslo:  3324921233345
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07