Obnoviť stránku

BAAGL Školský batoh Fun #BFF

5 2 hodnotení
59,90 €

BAAGL Školský batoh Fun #BFF

Školský batoh BAAGL Školský batoh Fun #BFF ...

Školský batoh BAAGL Školský batoh Fun #BFF od prvého momentu priláka záujem všetkých školákov svojím nápaditým vyhotovením a funkčnými prvkami. Tento sympatický batoh do školy sa okamžite spriatelí s chrbtom vášho školáka. Pocit pohodlia umocňujú samozrejme aj ľahko nastaviteľné popruhy Ďalej vás nadchne zadná časť s anatomickým čalúnením. Vzhľadom k objemu 26 l nebude mať školský batoh problém pojať nielen zošity a učebnice, ale aj výdatnú desiatu, čomu zreteľne napomáha členenie vnútornej časti batoha. Na zaistenie väčšej bezpečnosti je vybavený reflexnými prvkami. Čo určite poteší každého rodiča je, že batoh do školy BAAGL Školský batoh Fun #BFF má hmotnosť prijateľných 0,9 kg. Tento školský batoh má šírku popruhov 7 cm.

Najdôležitejšie prednosti školského batoha BAAGL Školský batoh Fun #BFF

  • Ramenné popruhy školského batohu Baagl môžete nastaviť
  • Reflexné prvky zvyšujúce viditeľnosť v šere a tme
  • Anatomicky tvarovaná chrbtová časť
  • Šírka popruhov: 7 cm
  • Hmotnosť sa vyšplhala na 0,9 kg
Školský batoh BAAGL Školský batoh Fun #BFF ...
Školský batoh BAAGL Školský batoh Fun #BFF ...

Výbava školského batoha Baagl

Školský batoh Baagl je opatrený anatomicky tvarovanými chrbtom, takže sa hodí pre každé dieťa. Tento školský batoh disponuje nastaviteľnými ramennými popruhmi. Budete ho tak schopní ideálne upraviť presne na chrbát vášho miláčika. Hlavne v letných mesiacoch príde vhod odvetraný chrbát, vďaka ktorému sa nemusíte obávať nepríjemného potenia chrbta vášho dieťaťa pod batohom. BAAGL Školský batoh Fun #BFF je vybavený predným vreckom, do ktorého možno uložiť menšie potreby do školy. Príslušenstvo možno uložiť do bočných vreciek. Hrudný pásik možno ľahko nastaviť podľa potrieb dieťaťa. Vaše dieťa bude vždy vidieť vďaka reflexným prvkom.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Deti

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Vrecká Predné vrecko, Bočné vrecká
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás, Vystužené popruhy
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát, Priedušná zadná stena

Rozmery (V × Š × H)

Výška 4 cm
Šírka 3 cm
Dĺžka/hĺbka 2 cm

Objem

Objem 26 l

Nosnosť

Nosnosť 7 kg
Kód:  HRAdn01111
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595054281687
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13