Obnoviť stránku

B.HPPY BH-1600/3 Easy Peasy Lemon Squeezy veľ. L

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

B.HPPY BH-1600/3 Easy Peasy Lemon Squeezy veľ. L

Chystáte sa na dovolenku? Kufre značky B.HPPY vás dostanú svojím jedinečným dizajnom a praktickými vlastnosťami. Pestrofarebné letné motívy Easy Peasy Lemon Squeezy sú originálne. Navyše budete môcť cestovať absolútne komfortne. Výrobok veľkosti L (nosnosť 25 kg) vás už pri prvom použití zaujme ergonomickým horným aj bočným držadlom z kvalitného plastu a štyrmi kolieskami otočnými o 360°. Pojazdný systém je pritom umiestnený vnútri pod textilnou podšívkou, čo bráni poškodeniu počas prepravy. Samozrejmosťou je aj výsuvný systém a odolnosť voči nárazu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pekný letný dizajn
  • Ergonomické horné a bočné držadlo
  • Praktické kolieska otočné o 360°
  • Kvalitné materiály (ABS/polykarbonát)
  • Odolnosť voči nárazu
  • Nízka hmotnosť

Zaujímavo riešený vnútorný priestor

Vnútorný priestor kufrov B.HPPY Easy Peasy Lemon Squeezy možno jednoducho rozdeliť vďaka textilnej prepážke. Navyše môžete využiť aj úložný priestor na strane veka a nechýbajú ani istiace popruhy. Na uzavretie je určený zips, ktorého jazdec je možné zapojiť do kódového zámku. A mnoho záujemcov určite ocení tiež nízku hmotnosť (len 4,4 kg). Presun do cieľovej destinácie si možno skrátka výrazne uľahčiť. 

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť kufra L

Výbava

Vybavenie Upínacie pásy, Vnútorná deliaca priehradka
Kolieska Otočné
Počet koliesok 4
Zapínanie Zips

Veľkosť

Veľkosť kufra L
Kód:  SPT6846
Produktové číslo:  8718546624261

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02