Obnoviť stránku

Axon 600 žlté XS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Axon 600 žlté XS

Pokiaľ si ani v zime neodpustíte milované športovanie, nemali by ste zabúdať na kvalitnú výbavu. Univerzálne športové rukavice Axon 600 ocenia predovšetkým vyznávači cyklistiky, turistiky alebo bežeckého lyžovania. Pekný dizajn v žltej farbe osloví ako pánov, tak aj dámy.

Bude vám teplo aj vo veľkej zime

Chrbát rukavíc je vybavený membránou proti vetru, vaše ruky teda zostanú pekne v teple, aj keď bude fúkať studený vietor, pričom je zachovaná dobrá priedušnosť rukavíc. Veľmi praktické sú aj výstuhy na ukazováku či kĺboch. Na dlani nájdete odolnú syntetickú kožu Amara. Samozrejmosťou sú reflexné prvky, takže budete môcť športovať aj večer. Suchým zipsom Magic Velcro možno rukavice stiahnuť tak, aby nepadali z rúk.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľkosť XS
  • Membrána proti vetru
  • Rýchloschnúca výstelka
  • Sťahovanie na suchý zips
Kód:  SPT10117
Produktové číslo:  8591286174018
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08