Obnoviť stránku

AXAGON PWB-E5 ECO 5200

5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AXAGON PWB-E5 ECO 5200

Ak žijete v pohybe a potrebujete neustále nabíjať vaše mobilné zariadenie na cestách, je táto univerzálna nabíjačka od spoločnosti Axagon tým pravým pre vás. Jej malé kompaktné rozmery vám dovolí vziať si ju kamkoľvek so sebou. Váži iba 120 g a je vhodná pre nabíjanie vášho telefónu, GPS alebo MP3 prehrávače.

Vlastnosti a špecifikácie

  • kvalitné spracovanie
  • vyrobené z odolného plastu
  • akumulátor 5 200 mAh
  • kapacita batérie 5 200 mAh (obsahuje dva články po 2 600 mAh)
  • štyri modré LED diódy
  • vstup: 5V / 1A
  • výstup: 5V / 1A

PowerBank AXAGON PWB-E5 ECO MOBILE BATTERY je univerzálny dobíjacie zariadenie s kapacitou 5 200 mAh pre dobíjanie mobilných zariadení na cestách. Dostatok uloženej energie umožní niekoľkonásobné nabitie bežného chytrého telefónu. Kompaktné zaoblené telo batérie tvorí odolný celok pre bezpečné a bezproblémové prenášanie. Výkonná LED dióda možno využiť pre dlhodobé núdzové osvetlenie.

Kvalitná Li-ion akumulátor

Mobilné Li-ion akumulátor sa dobíja priamo z USB portu počítača alebo USB nabíjačky pomocou pribaleného USB kábla. Inteligentná elektronika chráni články akumulátora pred nepriaznivými vplyvmi a dovoľuje súčasné dobíjanie externej batérie a nabíjanie pripojeného mobilného zariadenia.

Skutočná (fyzická) kapacita článkov tohto akumulátora je 5 200 mAh. Prakticky však nie je možné z žiadneho externého akumulátora bezstratovo preniesť všetku túto energiu do akumulátora mobilného zariadenia, strata energie vždy vznikne v nevyhnutnom meniči napätia z 3.7 V na 5 V, na prechodových odporoch kontaktov, menej ako 100% účinnosťou ukladanie energie do akumulátora nabíjaného zariadenia, vplyvom teplotných podmienok, vplyvom vyššieho nabíjacieho prúdu a pod. Všeobecne platí, že reálne je možné presunúť energiu z externého akumulátora do akumulátora nabíjaného zariadenia s účinnosťou medzi cca. 90 a 80% v závislosti na uvedených podmienkach.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 45 mm (4,5 cm)
Výška 23 mm (2,3 cm)
Hĺbka 93 mm (9,3 cm)

Kapacita

Kapacita 5 200 mAh

Hmotnosť

Hmotnosť 120 g
Kód:  XXAG202

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09