Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Atomic SAVOR S PHOTO White

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Atomic SAVOR S PHOTO White

Prémiové lyžiarske okuliare Atomic SAVOR S PHOTO White vás zaujmú svojimi vlastnosťami. Okuliare SAVOR S PHOTO obsahujú fotochromatickú šošovku, ktorá mení svoje zatmavenie podľa okolitých svetelných podmienok. Dvojité sklo okuliarov Atomic odolá poškriabaniu aj zahmleniu a jeho cylindrické zakrivenie vám zaručí neskreslený výhľad. Vďaka Live Fit rámčeku s trojvrstvovou penou sú okuliare SAVOR S PHOTO veľmi pohodlné a perfektne sa prispôsobia každej tvári. Pásik so silikónovou potlačou dobre kopíruje tvar prilby a lepšie k nej priľne. Súčasťou balenia je okrem samotných okuliarov Atomic tiež ochranný obal z mikrovlákna.

Hlavné prednosti lyžiarskych okuliarov Atomic SAVOR S PHOTO White

  • Live Fit rámček sa dokonale prispôsobí tvári
  • Cylindrické zakrivenie pre neskreslený výhľad
  • Silikónová potlač na vnútornej strane pásku pre lepšiu priľnavosť k prilbe
  • Dvojité sklo odolné proti poškriabaniu a zahmlievaniu
  • Lyžiarske okuliare Atomic sú dodávané vrátane obalu na okuliare z mikrovlákna
  • Fotochromatická šošovka mení svoje zatmavenie podľa okolitých svetelných podmienok

S okuliarmi Atomic SAVOR S PHOTO White vás nič nezaskočí

Lyžiarske okuliare Atomic spoľahlivo ochránia váš zrak pred mechanickým poškodením vetrom či konármi stromov a pred UV žiarením, ktoré je vo vyšších nadmorských výškach veľmi intenzívne. Zároveň vám poskytnú bezchybné videnie aj za zhoršených svetelných podmienok. Atomic SAVOR S sú prispôsobené menšej tvári a sú ideálne pre ženy či muža s drobnejšoi tvárou. Špeciálna antifog úprava priezoru a vetracie otvory v rámčeku zabránia nepríjemnému zahmlievaniu. S okuliarmi Atomic si užijete zimné športy aj v tých najdrsnejších podmienkach.

Priepustnosť viditeľného svetla:
13-46%

Kategória slnečného filtra:
1-3

 
Kód:  SPTatm0172
Produktové číslo:  AN5105520
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03