Obnoviť stránku

Atomic HAWX PRIME 120 Red/Black

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Atomic HAWX PRIME 120 Red/Black

Pánske zjazdové topánky Atomic HAWX PRIME 120 ponúkajú to najlepšie, čo poskytovali modely HAWX v kombinácii s ďalšími skvelými funkciami. Papuča Memory Fit 3D Platinum zaisťuje to najvyššie pohodlie už pri prvom nasadení vďaka predtvarovanej oblasti päty a členku. Topánky dokonale izolujú teplo v každých podmienkach. Navyše sú lyžiarske topánky Atomic HAWX PRIME 120 obohatené o technológiu Sole Flex, ktorá vám zaručí dokonalú rovnováhu a kontrolu nad jazdou. Flexiu 120 ocenia najmä skúsení lyžiari, ktorí vyžadujú vysokú tuhosť. Topánky sú ľahké a ľahko sa ovládajú.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych topánok Atomic HAWX PRIME 120

  • Vylepšený model pánskych lyžiarskych topánok
  • Technológia Memory Fit 3D Platinum zaručí dokonalé padnutie
  • Prispôsobí sa tvaru vášho chodidla
  • Vložka Thinsulate izoluje teplo
  • Vysoký index tuhosť 120 vyhovuje skúseným lyžiarom
  • Atomic HAWX PRIME 120 vám poskytnú dokonalú oporu pri jazde

Teplé a pohodlné lyžiarske topánky Atomic HAWX PRIME 120

Vďaka technológii Memory Fit 3D Platinum si ľahko podľa potreby personalizujete skelet, vnútornu topánku a vložku, aby vám dokonale padla. Technológia reaguje na teplo, ktoré vrstvu prispôsobí presne pre tvar vášho chodidla, a to všetko v priebehu niekoľkých minút. Oblasť päty a členka je predtvarovaná, aby bol výsledok ešte dokonalejší. Vložka 3M Thinsulate vás vždy udrží v teple a zaručí vám pohodlie. Topánky Atomic HAWX PRIME 120 sú ľahké a vhodné predovšetkým pre skúsených lyžiarov.

Farba:
červená/čierna

Kód:  SPTatm0089nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01