Obnoviť stránku

Atomic Hawx Prime 110 S Black/Anthracite

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Atomic Hawx Prime 110 S Black/Anthracite

Pánske lyžiarske topánky Atomic Hawx Prime 110 S Black/Anthracite vám na zjazdovke poskytnú dokonalé pohodlie. Sú špeciálne prispôsobené pre lyžiarov, ktorí chcú dosiahnuť vysokého výkonu spolu s využitím všetkých výhod konštrukcie skeletu Prolite, ktorá je veľmi ľahká a zosilnená na kľúčových oblastiach. Technológia 3M Thinsulate Insulation zaručí dokonalý tepelný komfort, a to aj v prípade vlhka či väčšieho chladu. Flexia 110 zaručuje vysokú pevnosť skeletu a hodí sa teda pre športových lyžiarov. Lyžiarske topánky majú tiež vnútornú topánku Memory Fit 3D Gold s jednoduchým nastavením pre každý typ nohy či Power Shift pre nastavenie požadovaného náklonu.

Kľúčové vlastnosti pánskych lyžiarskych topánok Atomic Hawx Prime 110 S Black/Anthracite

  • Pánske lyžiarske topánky určené pre športových lyžiarov
  • Ideálne na zjazdovku
  • Izolujú teplo a sú vysoko pohodlné vďaka technológii 3M Thinsulate Insulation
  • Topánky Atomic Hawx Prime 110 sa veľmi ľahko obúvajú
  • Extra zadné vystuženie skeletu Energy Backbone
  • Power Shift s možnosťou nastavenia predného náklonu
  • Flexia 110
  • Moderné čierne vyhotovenie
  • Na výber mnoho rôznych veľkostí

Memory Fit a 3M Thinsulate

Topánky Atomic Hawx Prime 110 S sa vytvarujú priamo na vašich chodidlách. Slúži na to technológia Atomic Memory Fit 3D Gold, pomocou ktorej si nastavíte skelet a vnútornú topánku podľa vašich potrieb. Tvar skeletu potom obopne vašu nohu a poskytne vám tú najlepšiu oporu. Vnútorná topánka obsahuje vložku 3M Thinsulate, ktorá vás udrží v teple za každého počasia.

Inovatívna technológia Power Shift a Energy Backbone

Lyžiarske topánky Atomic Hawx Prime 110 S disponujú tiež technológiou Energy Backbone, ktorá spevňuje kľúčové zadné miesta skeletu pre lepšiu ovládateľnosť pri vašom športovaní. Pre ešte osobitejšie nastavenie je tu technológia Power Shift s možnosťou nastavenia predného náklonu medzi 13 – 17 stupňami a tiež nastavenie tvrdosti až do škály 10.




Kód:  SPTatm0469nad
Produktové číslo:  SPTatm0469nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01