Obnoviť stránku

Atomic Hawx Prime 100 Black/Red

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Atomic Hawx Prime 100 Black/Red

Pánske lyžiarske topánky Atomic Hawx Prime 100 Black/Red vám na zjazdovke poskytnú dokonalé pohodlie. Sú špeciálne prispôsobené pre lyžiarov, ktorí chcú dosiahnuť vysokého výkonu spolu s využitím všetkých výhod konštrukcie skeletu Prolite, ktorá je veľmi ľahká a zosilnená na kľúčových oblastiach. Technológia 3M Thinsulate Insulation zaručí dokonalý tepelný komfort, a to aj v prípade vlhka či väčšieho chladu. Flexia 100 zaručuje vysokú pevnosť skeletu a hodí sa teda pre športových lyžiarov. Lyžiarske topánky majú tiež vnútornú topánku Memory Fit 3D Gold s jednoduchým nastavením pre každý typ nohy či technológiu Energy Backbone.

Kľúčové vlastnosti pánskych lyžiarskych topánok Atomic Hawx Prime 100 Black/Red

  • Pánske lyžiarske topánky určené pre športových lyžiarov
  • Ideálne na zjazdovku
  • Izolujú teplo a sú vysoko pohodlné vďaka technológii 3M Thinsulate Insulation
  • Topánky Atomic Hawx Prime 100 sa veľmi ľahko obúvajú
  • Extra zadné vystuženie skeletu Energy Backbone
  • Skelet Prolite pre maximálne odľahčenie konštrukcie
  • Flexia 100
  • Moderné červeno-čierne vyhotovenie
  • Na výber mnoho rôznych veľkostí

Memory Fit a 3M Thinsulate

Topánky Atomic Hawx Prime 100 sa vytvarujú priamo na vašich chodidlách. Slúži na to technológia Atomic Memory Fit 3D Gold, pomocou ktorej si nastavíte skelet a vnútornú topánku podľa vašich potrieb. Tvar skeletu potom obopne vašu nohu a poskytne vám tú najlepšiu oporu. Vnútorná topánka obsahuje vložku 3M Thinsulate, ktorá vás udrží v teple za každého počasia.

Inovatívne technológie Prolite a Energy Backbone

Lyžiarske topánky Atomic Hawx Prime 100 disponujú tiež technológiou Energy Backbone, ktorá spevňuje kľúčové zadné miesta skeletu pre lepšiu ovládateľnosť pri vašom športovaní. Zosilnená Prolite konštrukcia skeletu potom zaisťuje veľmi nízku hmotnosť, vďaka čomu sa budete môcť plne sústrediť na optimálny výkon.






Kód:  SPTatm0476nad
Produktové číslo:  SPTatm0476nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12