Obnoviť stránku

Atomic HAWX MAGNA 80 Black/White/Anthracite

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Atomic HAWX MAGNA 80 Black/White/Anthracite

Pohodlné pánske lyžiarske topánky Atomic HAWX MAGNA 80 s technológiou Atomic Memory Fit vám ponúknu unikátnu podporu pri zimnom športovaní. Skelet topánky sa počas niekoľkých minút tepelne vytvaruje a zaručí vám ten najlepší komfort. Lyžovanie vyžaduje perfektné vybavenie, ktoré pevne obopne namáhané chodidlá, aby sa predišlo bolestiam. Ľahké, teplé a vysoko pohodlné lyžiarske topánky Atomic HAWX MAGNA 80 sú vhodné pre rekreačných aj profesionálnych športovcov.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych topánok Atomic HAWX MAGNA 80

  • Pohodlné pánske lyžiarske topánky
  • Technológia Memory Fit vytvaruje vnútro
  • Perfektne sedia presne na vašu nohu
  • Zaručia potrebnú oporu pre chodidlá
  • Topánky Atomic HAWX MAGNA 80 udržujú teplo
  • Pre bežných rekreačných aj profesionálnych športovcov

Unikátna technológia topánok Atomic HAWX MAGNA 80

Technológia Memory Fit ľahko a rýchlo vytvaruje lyžiarske topánky. Prispôsobí sa tvaru vášho chodidla a vytvára príjemný pocit opory. Skelet sa najprv v priebehu piatich minút zahreje, po dvanástich minútach je tvarovanie plne dokončené. Papuča sa nezahrieva a tvaruje sa až s ochladzujúcim sa skeletom. Obe vrstvy sa tak prispôsobia zároveň. Topánky Atomic HAWX MAGNA 80 sa individuálne vytvarujú presne na vašu nohu.

 
Kód:  SPTatm0055nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17