Obnoviť stránku

Atomic HAWX MAGNA 70 W Black/Gold

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Atomic HAWX MAGNA 70 W Black/Gold

Pohodlné dámske lyžiarske topánky Atomic HAWX MAGNA 70 sú ideálnou obuvou na zimné lyžovanie. Čierno zlatý farebný dizajn dodáva topánkam štýlový vzhľad. Konštrukcia vnútornej topánky je vyrobená ergonomicky a ľahko sa prispôsobí vašej nohe. Vďaka vnútornej topánke sa lyžiarske topánky Atomic HAWX MAGNA jednoducho obúvajú a tiež ich rýchlo vysušíte. Štyri kvalitné pracky 6000-series a pásik na suchý zips zaistia, že vám topánka bude presne sedieť a nebude sa zbytočne pohybovať. 

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych topánok Atomic HAWX MAGNA 70 W

  • Pohodlné dámske lyžiarske topánky
  • Vnútorná topánka sa prispôsobí vášmu chodidlu
  • Zaručia potrebnú oporu pre chodidlá
  • Topánky Atomic HAWX MAGNA 70 udržujú vaše nohy v teple
  • Pre bežných rekreačných aj profesionálnych športovcov

Mäkší príjemný skelet

Skelet dámskych lyžiarskych topánok Atomic HAWX MAGNA 70 W je prispôsobený ženám. Flexia 70 je veľmi mäkká, takže si túto lyžiarsku topánku obľúbia tiež začiatočníčky. Široký jazyk Atom a mäkká vnútorná topánka, ktorá sa jednoducho vyberá, sa budú starať o vás komfort.

 
Kód:  SPTatm0063nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02