Obnoviť stránku

Atomic Cloud Seven & E Lithium 10 - 141

Príslušenstvo k tovaru

Atomic Cloud Seven & E Lithium 10 - 141

Riešite pred blížiacou sa zimou obmenu svojho lyžiarskeho vybavenia? Čo tak začať od toho najdôležitejšieho? Kvalitné lyže s ideálnymi vlastnosťami zodpovedajúcimi vašim skúsenostiam a fyzickým parametrom poskytnú mnohonásobne vyšší zážitok z lyžovania, ako keď jazdíte na zle vybraných lyžiach. Lyže Cloud Seven značky Atomic sú zárukou špičkového lyžovania a využijú ich začiatočníčky až mierne pokročilé lyžiarky.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvele ovládateľné lyže pre začiatočníčky
  • Technológia Bend-X
  • Univerzálne All-mountain lyže
  • Určené pre začiatočníčky
  • Určenie: 80 % upravený, 20 % neupravený povrch
  • Dodávané vrátane viazania

Vhodné na zjazdovku aj mimo nej

Tieto zjazdové lyže spadajú do kategórie All-mountain, teda do kategórie ponúkajúcej lyže, s ktorými si vychutnáte ranný menčester, ako aj popoludňajšie rozbité a neupravené zjazdovky. Aj vďaka tomu sa skvele hodia pre lyžiarov, ktorí sa pohrávajú s myšlienkou jazdiť mimo zjazdovky. Ak teda požadujete univerzálne lyže, predovšetkým na slovenské hory, budú lyže od spoločnosti Atomic tou správnou voľbou.

Skvelé lyže na začiatok

Špeciálna technológia Bend-X pochádza priamo z dielne spoločnosti Atomic a bola špeciálne vyvinutá pre potreby detí a žien. Flexibilná zóna v oblasti viazania umožňuje lyžiam prehnutie s použitím minimálnej sily. Ak teda zdokonaľujete techniku, budú tieto lyže tou správnou voľbou. Vďaka novej generácii vykrojenia hrán s veľmi širokou špičkou sa nemusíte báť ani čerstvého prašanu. Navyše sa vďaka tomu lyže lepšie adaptujú na ostatný terén. Kombinácia malého rádiusu a úzkej päty umožňuje ľahšiu a rýchlejšiu otáčavosť.

Skvelé lyže za super cenu

Jadro týchto lyží je penové, vďaka čomu sú lyže mäkšie a lepšie sa ovládajú, navyše efektívnejšie tlmia vibrácie. Konštrukcia Full Cap bez bočníc umožňuje jednoduché vedenie lyží a plynulú jazdu. Medzi ďalšie výhody tejto konštrukcie možno zaradiť aj menšiu hmotnosť alebo nižšiu náchylnosť na poškodenie. Mierne zdvihnuté špičky zaisťujú plynulejšie nasadenie oblúka a zvyšujú otáčavosť lyže.
Lyže Atomic Cloud Seven sú dodávané v dĺžke 141 cm vrátane viazania E Lithium10 s rozsahom 3 - 10 (DIN) v kombinácii bielej a čiernej farby.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určené pre Ženu
Typ lyží Na zjazdovku, All mountain

Parametre lyží

Dĺžka lyží 141 cm
Kód:  SPT10282
Produktové číslo:  00884397863383
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17