Obnoviť stránku

ATN Mars 4 640 4-40x

Príslušenstvo k tovaru

ATN Mars 4 640 4-40x

Termovízny monokulár ATN je perfektným pomocníkom pri poľovníctve, ale možno ho využiť aj pri ochrane osôb. O prenos obrazu sa stará kvalitný displej s maximálnym rozlíšením 640x480 px. Frekvencia obnovy obrazu meria počet snímok, ktoré v jednej sekunde zobrazí. Tento model dosahuje obnovovaciu frekvenciu 60 Hz. Disponuje 4x optickým zväčšením, ktoré možno navyše digitálne zvýšiť až na 40x. K podstatným parametrom patrí aj priemer šošovky prístroja, ktorý zodpovedá hodnote 64 mm. Vďaka jeho vysokej odolnosti je umožnené termovízny monokulár ATN používať v mrazivých zimných či naopak, v horúcich letných dňoch. Dokáže sa prispôsobiť teplotám od -28 °C do 48 °C. Spoľahlivo vás informuje o objektoch vzdialených až 3300 m. Pri správnom výbere termovízneho monokulára vám pomôže aj ďalší dôležitý parameter, a tým je celková výdrž batérie. Tá má v tomto prípade 16 h. Termovízia bola vybavená ďalšími efektívnymi funkciami, ku ktorým patrí pripojenie k WiFi či pomocou bluetooth pripojenia. Zamerané objekty si môžete tiež vyfotografovať či dokonca natočiť na video. S funkciou RAV si môžete byť istí, že sa video spustí s nárazom. O kvalitný zvukový prenos sa stará mikrofón. Monokulár vie prepočítať pomocou zabudovaného diaľkomera vzdialenosť, na akú je od vás sledovaný objekt. Ak potrebujete zafixovať polohu objektu v priestore, môžete využiť zabudovaný 3D gyroskop. GPS lokátor presne zameria polohu v priestore. Vďaka vodoodolnosti výrobku sa nemusíte obávať ani nečakaného dažďa. Ak sa zameriame na úložisko, ide o externú verziu. O napájanie prístroja sa stará akumulátor. Hmotnosť termovízneho monokulára ATN dosahuje 1060 g. Ak chcete poznať jeho rozmery, tak tie majú 7,6 × 7,6 × 37,5 cm.

Kľúčové prednosti termovízneho monokulára ATN Mars 4 640 4-40x

  • Termovízny monokulár ATN využijete pri love či postriežke
  • Presne deteguje až na vzdialenosť 3300 m
  • Zorné pole 8,3°
  • Na šošovke nameriate priemer 64 mm
  • Disponuje 40x maximálnym zväčšením
  • Celková hmotnosť monokulára ATN dosahuje 1060 g
  • Vodoodolný termovízny monokulár
  • Napájanie má na starosti akumulátor

Parametre a špecifikácia

Rozmery (V × Š × H)

Výška 7,6 cm
Šírka 7,6 cm
Dĺžka/hĺbka 37,5 cm

Typ optiky

Typ Monokulár, Puškohľad, Digitálne nočné videnie, Zameriavač

Vlastnosti

Digitálne zväčšenie 40 x
Optické zväčšenie 4 x
Maximálne zväčšenie 40 x
Maximálne rozlíšenie 640x480 px
Priemer šošovky 64 mm
Frekvencia obnovy obrazu 60 Hz
Výdrž batérie 16 h
Funkcie Fotografovanie, Video, WiFi, Bluetooth, Mikrofón, 3D gyroskop, Inteligentný diaľkomer, RAV (video spustiteľné nárazom), GPS
Detekčná vzdialenosť 3 300 m
Hmotnosť 1 060 g
Zorné pole 8,3 °
Paleta farieb Teplá čierna, Teplá biela, Iná
Minimálna pracovná teplota -28 °C
Maximálna pracovná teplota 48 °C
Typ úložiska Externé
Typ napájania Akumulátor

Typ

Typ S variabilným zväčšením

Zoom

Minimálne zväčšenie 4 x
Maximálne zväčšenie 40 x

Telo

Hmotnosť 360 g
Priemer tubusu 30 mm
Materiál tubusu Hliník

Typ zameriavacieho kríža

Typ zameriavacieho kríža Výber zo vzorov a farieb
Kód:  SPTatn06
Produktové číslo:  8880000155052

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03