Obnoviť stránku

Arex Warrior IFF 95 pravá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Arex Warrior IFF 95 pravá

Arex florbalová hokejka bude vaším spoľahlivým parťákom na ihrisku. Voľba optimálnej dĺžky palice je nevyhnutná na dosiahnutie správnej techniky a jednoduchšieho ovládania. Pri postavení florbalky na špičku čepele kolmo k zemi by mal koniec rukoväti dosahovať zhruba k pupku hráča, čo naznačuje správnu dĺžku. Tento variant s dĺžkou 95 cm perfektne vyhovuje potrebám dospelých hráčov. Pravá hokejka na florbal Arex má čepeľ stočenú na ľavú stranu. To bude vyhovovať hráčom s pravým držaním, tzn. tým, ktorí preferujú pravú ruku nižšie. Maximálne využitie vlastností florbalky závisí od správne zvoleného flexu (tvrdosti) shaftu. Ten je špecificky určený podľa telesných proporcií hráča, jeho vyspelosti, techniky aj preferencií herných pozícií. Florbalová palica Arex zodpovedá tvrdosti 32, ktorú uprednostňujú začiatočníci, rekreační hráči, ženy alebo juniori. Oživuje ju zelená farba.

Hlavné prednosti florbalovej hokejky Arex Warrior IFF 95 pravá

  • Florbalová hokejka Arex zlepší kvalitu každej hry
  • Táto florbalka pre dospelých dosahuje dĺžku 95 cm
  • S čepeľou smerujúcou na ľavú stranu
  • Tvrdosť palice je 32
  • Na zhotovenie shaftu bol vybraný kompozit
  • Príjemná okrúhla rukoväť
  • Typ čepele: Twenty
  • Hokejku na florbal Arex zdobí zelená farba

Florbalka Arex má kvalitné vyhotovenie

Pri florbalke je dôležitá hmotnosť, pevnosť aj pružnosť. Preto bol na zhotovenie shaftu zvolený kompozit. Kompozitný materiál má výhodu nízkej hmotnosti a výnimočnej pevnosti, ktorú si florbalová palica zachová na celú svoju životnosť. Florbalová hokejka Arex má okrúhly profil držania, ktorý je najžiadanejším typom. Bude vyhovovať každému.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre dospelých
Typ produktu Hokejka

Dĺžka palice

Dĺžka palice 95 cm

Orientácia

Orientácia Pravá

Materiál

Materiál Kompozit

Tvrdosť

Tvrdosť palice 32

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti Okrúhla

Farba

Farba Zelená

Typ čepele

čepeľ Twenty
Kód:  SPTare44
Produktové číslo:  8594030133682

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16