Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Arex Warrior IFF 65 pravá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Arex Warrior IFF 65 pravá

Arex florbalová hokejka dokáže zvýšiť zážitok z hry aj výkon. Optimálna dĺžka palice má vplyv na rozvoj techniky a uľahčuje ovládanie. Aby ste zistili správnu dĺžku, stačí postaviť florbalku na špičku čepele kolmo k podlahe, pričom koniec rukoväti by mal dosahovať približne k pupku hráča. Táto florbalka pre deti zodpovedá dĺžke 65 cm. Pravá hokejka na florbal Arex má čepeľ stočenú na ľavú stranu. To bude vyhovovať hráčom s pravým držaním, ktorí preferujú mať pravú ruku nižšie. Maximálne využitie vlastností florbalky závisí od správne zvoleného flexu (tvrdosti) shaftu. Výber zohľadňuje jedinečné telesné proporcie hráča, jeho vyspelosť, techniku aj preferencie herných pozícií. Florbalová palica Arex dosahuje tvrdosť 32, po ktorej často siahajú začiatočníci, rekreační hráči, ženy alebo juniori. Dopĺňa ju zelená farba.

Kľúčové prednosti florbalovej hokejky Arex Warrior IFF 65 pravá

  • Florbalová hokejka Arex pozdvihne hru na vyšší level
  • Dĺžka tejto detskej florbalky zodpovedá 65 cm
  • Má čepeľ otočenú k ľavej strane
  • Tvrdosť palice zodpovedá 32
  • Materiálom shaftu je kompozit
  • Do ruky skvele padne okrúhla rukoväť
  • Typ čepele: Twenty
  • Hokejku na florbal Arex zdobí zelená farba

Florbalka Arex vás nadchne precíznym spracovaním

Pri výbere florbalky nesmiete zabudnúť na hmotnosť, pevnosť a pružnosť. Preto výrobca na zhotovenie shaftu zvolil kompozit. Kompozitný materiál má výhodu nízkej hmotnosti a vysokej tvrdosti, ktorú si florbalová palica zachová na celú svoju životnosť. Detská florbalová hokejka Arex má okrúhly profil držania, ktorý sa teší najväčšiemu dopytu. Zvyknúť si naň nerobí nikomu väčšie problémy.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre deti
Typ produktu Hokejka

Dĺžka palice

Dĺžka palice 65 cm

Orientácia

Orientácia Pravá

Materiál

Materiál Kompozit

Tvrdosť

Tvrdosť palice 32

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti Okrúhla

Farba

Farba Zelená

Typ čepele

čepeľ Twenty
Kód:  SPTare38
Produktové číslo:  8594030133620

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06