Obnoviť stránku

Arena Zoom X-Fit ružová

Príslušenstvo k tovaru

Arena Zoom X-Fit ružová

Je to tak obťažujúce, ak dostanete vodu v tréningu plávania. A práve výrobcovia okuliarov si myslí, že prichádzajú s čoraz viac dokonalými výrobkami. Arena Zoom Zoom X-Fit ružové okuliare chráni oči milovníkov plávania a poskytuje pohodlie pre aktívny alebo rekreačný plavec, ktorý sa teší jeho zábave a zároveň dosahuje vynikajúce výsledky plávania.

Kľúčové vlastnosti

  • tréningové okuliare na plávanie
  • polykarbonátové šošovky
  • ochrana proti zahmlievaniu a UV ochrana
  • nastaviteľná dĺžka
  • silikónové tesnenie

Komfort pri plávaní

Arena Zoom Zoom X-Fit ružové okuliaresú zamerané na tých, ktorí sa aktívne alebo rekreačne plavajú a často trénujú. Okuliare poskytujú pohodlie pri plávaní vďaka polykarbonátovým šošovkám. Medzi ich hlavné výhody patrí ochrana proti zahmlievaniu a UV ochrana. Plavec určite ocení vynikajúci periférny výhľad, ktorý je dosiahnutý tvarom očných viečok. Most s neoprénovou vložkou pre lepší komfort nosenia je možné upraviť. Rozdvojený silikónový pás má rýchlo nastaviteľnú dĺžku. Tesnenie okuliarov je silikónové, okuliare dokonale zapadajú a na tvári okolo očí nezanechávajú takmer žiadne stopy.

Farba okuliarov:
Ružová

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Ružová

Určenie

Určenie Ženy, Muži

Určenie

Určenie Ženy, Muži
Kód:  SPT7020
Produktové číslo:  3468334697308

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03