Obnoviť stránku

Amulet Shift 29 (2017)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amulet Shift 29 (2017)

Hledáte horský bicykel pre športové či rekreačnú jazdu? Ideálnym parťákom vám bude koleso Shift 29 značky Amulet. Má ľahký hliníkový rám z trikrát zoslabovaných rúrok s geometriou QCG, odpruženú vidlicu a komfortné sedadlo Race-Light. Ideálne a jednoduché radenie 2 × 9 zaisťujú komponenty Shimano Acera. Hydraulické brzdy Shimano spoločne s kvalitnými plášťami sa postarajú o bezpečnú jazdu. Budete príjemne prekvapení ľahkou ovládateľnosťou bicykla v teréne. 

Prečo si vybrať toto kolo? 

  • pre športové či rekreačnú jazdu
  • nízka váha
  • originálne geometria QCG
  • kvalitné komponenty Shimano
  • ľahká ovládateľnosť v teréne

QCG geometrie

Vďaka originálnej a vlastné geometriu QuickCurveGeometry má jazdec pocit intuitívneho vedenia bicykle aj v zlých jazdných podmienkach. Výborne sa s ním zatáča a tiež drží smer. Základom tejto geometrie sú dlhý rámový trojuholník, krátka zadná stavba aj s predstavcom a široká riadidlá.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer kolies 29"
Kód:  SPTif1217
Produktové číslo:  NADkolo08
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04