Obnoviť stránku

Amulet Mystická mačka 29 (2017)

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Amulet Mystická mačka 29 (2017)

Priemer kolesa:

29"

rám:

hliník

Vidlička:

SR Suntour XCT

brzdy:

Disk, Shimano

prehadzovačka:

Shimano Acera

prehadzovačka:

-

Kliky / meniče:

-

cartridge:

-

Pneumatiky:

CST

Hmotnosť kolesa:

-

Hľadáte horské bicykle na športovú alebo rekreačnú jazdu? Ideálnym partnerom je Amulet Mystic Cat 29. Má ľahký hliníkový rám z trojvrstvovej geometrie QCG , pružinovú vidlicu a pohodlné sedadlo Race-Light. Ideálne a jednoduché posunutie 3 × 8 je zabezpečené komponentmi Shimano Acera. Hydraulické kotúčové brzdy Shimano spolu s vysoko kvalitnými pneumatikami zabezpečia bezpečnú jazdu. Budete príjemne prekvapení jednoduchosťou ovládania bicykla v teréne. 

Prečo si vybrať tento ženský bicykel? 

  • pre športovú alebo rekreačnú jazdu
  • nízka hmotnosť
  • pôvodná geometria QCG
  • kvalitné komponenty Shimano
  • ľahká manipulácia v teréne

QCG geometria

Vďaka originálnej a vlastnej geometrii QuickCurveGeometry má vodič pocit intuitívneho vedenia aj v zlých jazdných podmienkach . Je dobre otočený a udržuje aj smer. Základom tejto geometrie je trojuholník s dlhým rámom, krátka chrbtová štruktúra s lukom a širokými riadidlami.

Kód:  SPTif1229
Produktové číslo:  NADkolo11
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14