Obnoviť stránku

Amulet Maniac 29 Čierny (2017)

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amulet Maniac 29 Čierny (2017)

Priemer kolesa:

29"

Rám:

AMULET ALLOY SUPERLITE QCG2

Vidlica:

SUNTOUR XCR AIR LO-R

Brzdy:

SHIMANO M355/160 mm

Prehadzovačka:

SHIMANO DEORE

Radenie:

SHIMANO DEORE 2 × 10

Kľučky/prevodníky:

SUNTOUR XCM 36/26T

Kazeta:

SHIMANO CS-HG50 11-36T

Plášte:

CST JACK RABBIT"

Sedlovka:

RACE-LIGHT 31,6

Športový horský bicykel A 29 × 2,1mulet Maniak 29 v dizajne roku 2017 vás skvele prekvapí perfektnými jazdnými vlastnosťami a nízkou hmotnosťou. Je určený pre stredne ťažký terén. Bicykel vám pomôže užiť si bezstarostnú a pohodovú jazdu. Hliníkový rám bicykla je veľký 29" a je vyrobený z trikrát zoslabovaných rúrok. Bicykel má v prednej časti lepšiu torznú tuhosť, a to vďaka kónickej tappered hlavovej rúrke. Maximálny komfort zaisťuje vzduchová vidlica s pružením Air Spring a pohodlná sedlovka. Šliapací stred má závit BSA pre ľahký servis bicykla.

Hlavné prednosti:

  • Športový horský bicykel pre stredne ťažký terén
  • Originálna geometria QCG pre intuitívne vedenie bicykla
  • Hydraulické kotúčové brzdy
  • Vzduchová vidlica so skvelým pružením
  • Komponenty SHIMANO
  • Ľahký a pohodlný
  • Čierna farba

Originálna geometria QCG

Geometria QCG – QuickCurveGeometry – je výrobcom vynájdená technológia, ktorá ponúka jazdcovi vysokú tuhosť v krute, a tak dovoľuje vysoké zrýchlenie pri každom zošliapnutí pedálov. Túto unikátnu technológiu výrobca dosiahol dlhším rámovým trojuholníkom, skrátením predstavca a krátkou zadnou stavbou kolesa. V kombinácii so širokými riadidlami vám dodáva pocit intuitívneho riadenia biykla, ktorý perfektne drží smer a výborne zatáča.

Komponenty SHIMANO

Pre bezchybné fungovanie bicykla výrobca používa kvalitné a osvedčené komponenty Shimano. Presnosť v radení zabezpečuje radenie, kazeta a prehadzovačka, všetko od značky Shimano. Radiace bowdeny sú vedené v jednom kuse, čím sú chránené proti vniknutiu nečistôt. Hydraulické kotúčové brzdy zaručujú bezpečnú jazdu.  Uloženie zadnej brzdy vo vnútri trojuholníka bezpečnosť ešte zvyšuje a dosiahli sa lepšie účinky bŕzd.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer kolies 29"
Kód:  SPTif1206
Produktové číslo:  NADkolo05
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13