Obnoviť stránku

Amulet Maniac 29 (2017) Biely

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amulet Maniac 29 (2017) Biely

Priemer kolesa:

17 "19" 21 "23"

rám:

AMULET ALLOY SUPERLITE QCG2

vidlica:

SUNTOUR XCR AIR LO-R

brzdy:

SHIMANO M355 / 160 mm

prehadzovačka:

SHIMANO DEORE

Radenie:

SHIMANO DEORE 2 × 10

Kľučky / prevodníky:

SUNTOUR XCM 36 / 26T

kazeta:

SHIMANO CS-HG50 11-36T

plášte:

CST JACK RABBIT 29 × 2,1 "

sedlovka:

RACE-LIGHT 31,6

Športové horský bicykel Amulet Maniak 29 v dizajne roku 2017 vás skvele prekvapí perfektnými jazdnými vlastnosťami a nízkou hmotnosťou. Je určené pre stredne ťažký terén. Bicykel vám pomôže užiť si bezstarostnú a pohodovú jazdu. Hliníkový rám bicykla je veľký 29 "a je vyrobený z trikrát zoslabovaných rúrok. Bicykel má v prednej časti lepšiu torznú tuhosť, a to vďaka kónické tappered hlavové rúrke. Maximálny komfort zaisťuje vzduchová vidlica s pružením Air Spring a pohodlná sedlovka. Šliapací stred má závit BSA pre ľahký servis kola.

Hlavné prednosti:

  • športové horský bicykel
  • pre stredne ťažký terén
  • ľahké a pohodlné
  • originálne geometria QCG pre intuitívne vedenie bicykla
  • vzduchová vidlica a skvelé pruženia
  • komponenty SHIMANO
  • závit BSA
  • biela farba

Originálne geometria QCG

Geometria QCG - QuickCurveGeometry - je výrobcom vynájdená technológia, ktorá ponúka jazdci vysokú tuhosť v krute, a tak dovoľuje vysoké zrýchlenie pri každom zošliapnutí pedálov. Tejto unikátnej technológie výrobca dosiahol dlhším rámovým trojuholníkom, skrátením predstavca a krátkou zadnou stavbou kolesá. V kombinácii so širokými riadidlami vám to dáva pocit intuitívneho riadenia kola, ktoré perfektne drží smer a výborne zatáča.

komponenty SHIMANO

Pre bezchybné fungovanie kolesá výrobca používa kvalitné a osvedčené komponenty Shimano. Presnosť v radenie zabezpečuje radenie, kazeta a prehadzovačka, všetko od značky Shimano. Radiaca bowdeny sú vedené v jednom kuse, čím sú chránené proti vniknutiu nečistôt. Hydraulické kotúčové brzdy zaručujú bezpečnú jazdu a uloženie zadnej brzdy vnútri trojuholníka ešte bezpečnosť zvyšuje a je dosiahnuté lepšieho účinku bŕzd.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Zdvih vidlice 100 mm

Rozmery

Veľkosť rámu M
Priemer kolies 29"

Farba

Farba Biela
Kód:  SPTif1211
Produktové číslo:  NADkolo06
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17