Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alpine kid, red, 6 l

Príslušenstvo k tovaru

Alpine kid, red, 6 l


Aj ten najmenší turista chce vlastniť batoh a byť ako veľký. Napríklad ako mama a otec. Na cestu do škôlky alebo na výlet s rodičmi sa zíde detský batôžtek Alpin kid v červenej farbe, do ktorého sa zmestí všetko potrebné pre malého cestovateľa.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahký batoh pre najmenšie deti
  • Jedna hlavná komora
  • Bočné sieťované vrecká
  • Menovka vo vnútornom priestore
  • Vrecko na zips na prednom paneli

Pohodlný s reflexnými pruhmi

Pre deti vo veku 3 až 5 rokov je určený ľahký batôžtek Alpin kid. Červená farba sa výborne zíde na cesty do škôlky. Batoh má jednu komoru dostatočne veľkú na to, aby si do neho vaše dieťa uschovalo všetko, čo by mu mohlo chýbať – napríklad obľúbeného plyšáka či pláštenku. Do bočných sieťovaných vreciek uložíte malú fľašu s pitím.

Chrbtový systém Padded Back-System rešpektuje detskú anatómiu chrbta a vďaka tomu sa batoh príjemne nosí a netlačí. Hrudný pás zaistí lepšiu fixáciu. Pre väčšiu viditeľnosť a tak aj bezpečnosť vašich detí je batôžtek potlačený reflexnými pruhmi. Vrecko na zips na prednom paneli slúži na uloženie malých drobností.

Plyšák pre radosť

Súčasťou batôžku pre najmenšie deti je prívesok v podobe malého zvieratka TATONKA, ktorý možno na batoh pripnúť. Poslúži ako ďalší úložný priestor. Je totiž na zips a vnútri nájdete pútko na kľúč.

Rozmery:
28 × 20 × 13 cm

Objem:
6 liter

Hmotnosť:
250 gramov

Materiál:
450 HD Polyoxford/T-Square Rip

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Deti

Hmotnosť

Hmotnosť 0,24 kg

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Prístup Spredu
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát

Rozmery (V × Š × H)

Výška 20 cm
Šírka 16 cm
Dĺžka/hĺbka 3 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Určenie

Určenie Detské
Kód:  SPTif2108
Produktové číslo:  4013236043150

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08