Obnoviť stránku

Alpina RAM HVLM+ white matt

121,90 €

Alpina RAM HVLM+ white matt

Vaše oči pred nepriaznivými podmienkami počas jazdy na bicykli ochránia dámske/dievčenské cyklistické okuliare Alpina Sports. Budú vám skvele slúžiť nielen na ochranu vášho zraku, ale zaistia aj väčší komfort pri jazde. Bezpečnosť vašich očí počas cyklovýletov vám zaistia cyklistické okuliare Alpina Sports. Nielenže sa postarajú o ochranu vášho zraku, ale prispejú aj k pohodlnejšej jazde. Ich výhodou je nastaviteľný nosník. Zrkadlové, vodoodpudivé, samozatmavovacie a nezahmlievajúce sa sklá sú vysoko kvalitné a odolné, vďaka nim budete mať čisté a ostrejšie videnie bez skreslenia alebo zväčšovacieho efektu. Na výrobu šošoviek okuliarov zvolil výrobca kvalitný materiál, ktorý poskytuje ochranu voči škodlivému slnečnému žiareniu UV400. Zaručia vynikajúci športový zážitok a maximalizujú vašu výkonnosť.

Cyklistické okuliare Alpina RAM HVLM+ white matt ...
Cyklistické okuliare Alpina RAM HVLM+ white matt ...

Kľúčové vlastnosti cyklistických okuliarov Alpina RAM HVLM+ white matt

  • Na cyklovýletoch vám potrebnú ochranu očí poskytnú dámske/dievčenské cyklistické okuliare Alpina Sports
  • Zrkadlové, vodoodpudivé, samozatmavovacie a nezahmlievajúce sa sklá
  • Chránia proti slnečnému žiareniu UV400
  • Farba rámu okuliarov na bicykel Alpina Sports je biela
  • Sklíčka dotvára modrá farba

Ergonomický dizajn rámčeka zaisťuje pohodlné a presné nosenie

Rámček okuliarov má veľmi odolné vyhotovenie a postará sa o komfortné nosenie na celý deň. K dizajnovému vyhotoveniu cyklo okuliarov Alpina Sports prispieva biela farba rámčeka.

Cyklistické okuliare Alpina RAM HVLM+ white matt ...

Vysoko účinné sklá chránia a zvyšujú kvalitu výhľadu na ceste

Cyklistické okuliare Alpina RAM HVLM+ white matt sú ľahučké a moderné, takže dokážete reagovať na každú nečakanú situáciu. Tieto fotochromatické cyklistické okuliare umožňujú nastaviteľné úrovne zatmavenia a zosvetlenia, prechádzajúce od priehľadných až po silne zatmavené. Ich hydrofóbna úprava zamedzuje usadzovaniu nečistôt, potu a vodných kvapiek na skle. Povrchová úprava okuliarov zabráni zahmlievaniu, čím poskytuje skvelú výhodu. Módne zrkadlové sklíčka sú vyhľadávané medzi cyklistami, ktorí preferujú kombináciu štýlu a ochrany pred slnečným žiarením. Svetelná priepustnosť S1 sa hodí do podmienok, ako je hmla. Sklíčka dotvára modrá farba.

Parametre a špecifikácia

Typ

Využitie Cyklistické

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Dámske/dievčenské

UV ochrana

UV ochrana UV400

Skla

Svetelná priepustnosť S1
Vlastnosti skiel Zrkadlové, Vodoodpudivé, Samozatmavovacie, Nezahmlievajúce sa

Rám

Vlastnosti rámu Nastaviteľný nosník

Farba

Farba rámika Biela
Farba skiel Modrá

Určenie

Určenie Dámske
Kód:  SPTalp382
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4003692303837
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19