Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Alpina Campiglio be visible veľ. 55 – 59 cm

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alpina Campiglio be visible veľ. 55 – 59 cm

Cyklistická prilba Alpina Campiglio Be Visible vo veľkosti 55 – 59 cm je vhodná pre každého cyklistu, ktorý chce byť videný. Reflexná farba helmy zvyšuje vašu viditeľnosť pri zníženej viditeľnosti a v tme. Je ideálna do mesta, ale aj mimo neho splní svoj účel. Navyše je vybavená integrovanou blikačkou na zadnej strane, s touto helmou tak máte istotu, že budete vidieť z každej strany. Hmotnosť je 240 gramov. Táto ľahkosť sa dosiahla vďaka technológii Inmold, ktorá spája vonkajší plášť prilby priamo s vnútorným plášťom Hi-EPS. V prednej časti je sieťka proti hmyzu. Perfektné vetranie zaisťuje 27 veľkých otvorov. Vnútro prilby je vybavené antibakteriálnou výstelkou. 

Kľúčové vlastnosti prilby Alpina Campiglio be visible veľ. 55 – 59 cm

  • Reflexná zelená farba
  • Hmotnosť 240 gramov
  • 27 vetracích otvorov
  • Integrovaná blikačka v zadnej časti
  • Patentovaná technológia Inmold
  • Antibakteriálna vnútorná vložka

Prilba s perfektnou viditeľnosťou

Vnútro prilby Alpina Campiglio Be Visible je vyrobené z materiálu Hi-EPS – teda vysoko expandovanému polystyrénu. Ten obsahuje veľké množstvo mikroskopických malých vzduchových komôr, ktoré efektívne absorbujú nárazy. Výhodou tohto materiálu je vysoká miera ochrany hlavy pri zachovaní nízkej hmotnosti a tenkej konštrukcie. Dvojitý vonkajší plášť prilby je vyrobený z polykarbonátu odolného voči poškriabaniu. Polykarbonát navyše obsahuje UV stabilizátory a je antistatický.

Alpinu Campiglio prispôsobíte jednou rukou

Run System Ergo Pro je sofistikovaný systém s otočným kolieskom pre rýchle, jednoduché a dokonalé prispôsobenie prilby na akejkoľvek hlave. Zaisťuje tak tesné a bezpečné prichytenie. Upnutie pod bradou je vyriešené pomocou červeného, niekoľkostupňového tlačidla, umožňujúceho presné nastavenie. Možno používať jednou rukou, teda upnutie sa dá regulovať aj počas jazdy. Prilba poskytuje správnu ochranu iba v prípade, že pri náraze zostane na hlave – nepadá, ani sa neposúva. K tomu prispievajú dva remienky Y-Clip spojené pod uchom, ktoré zaručujú perfektné prispôsobenie do posledného milimetra. A to všetko v priebehu pár sekúnd.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Muža, Ženu

Typ helmy

Typ prilby Cestná

Veľkosť

Veľkosť M

Obvod hlavy

Minimálny obvod hlavy 59 cm

Vlastnosti

Farba Čierna, Žltá

Materiál

Materiál konštrukcie EPS
Kód:  SPTalp0123
Produktové číslo:  4003692239365
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07