Obnoviť stránku

Alcatel MOVETIME Special Edition

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alcatel MOVETIME Special Edition

Špeciálna edícia chytrých hodiniek TCL Movetime na prvý pohľad zaujme skutočne podareným dizajnom. Snúbi sa v ňom telo z antikorovej ocele, kvalitný AMOLED dotykový displej a remienok z pravej kože. Všetko zladené do efektnej žlto-čiernej spolupráce farieb. Sú natoľko odolné, že sa s nimi môžete potápať až do 30 metrov a batéria z jedného nabitia vystačí približne na 2 dni. Disponujú niekoľkými senzormi a podporou radu športových a fitnes funkcií. V neposlednom rade sú pripravené na ovládanie pomocou gest rúk, zobrazujú notifikácie z telefónu, ktorý cez ne môžete aj ovládať.

Prednosti chytrých hodiniek TCL Movetime Special Edition

  • Použitie prémiových materiálov
  • Vysoká odolnosť proti vode a poškriabaniu
  • Intuitívny dotykový displej
  • Priame pripojenie na internet
  • Vzdialené ovládanie telefónu
  • Zobrazovanie notifikácií
  • Ovládanie gestami rúk

TCL Movetime v špičkovom prevedení

V antikorovom tele nájdete vsadený kruhový dotykový displej s uhlopriečkou 1,39", ktorý ponúka veľmi pekné rozlíšenie 400 × 400 px. Ovládanie hodiniek je tak veľmi intuitívne a príjemné. Ochranu proti poškriabaniu skla má na starosti horná vrstva Dragontrail Glass. To sa radí medzi tvrdené sklá s vysokou odolnosťou proti mechanickému poškodeniu. Displej ponúka možnosť zobrazenia niekoľkých druhov digitálnych ciferníkov. Celý systém je potom kompatibilný so systémami Android a iOS pomocou technológie Bluetooth. Veľkou výhodou je prijímač WiFi, vďaka ktorému sa môžu sami pripojiť na internet. Využite tiež pokročilé gestá rúk - stačí otočiť zápästím a hodinky zareagujú. Pripravená je plná podpora češtiny.

Športové funkcie a spojenie s telefónom

Zo športových režimov využite napríklad integrovaný senzor srdcového tepu, ktorý vám pomôže monitorovať a vyhodnocovať činnosť srdca počas celého dňa, či už sedíte v práci alebo bežíte v lese. Okrem toho je prítomný krokomer, monitoring kvalitného spánku, výpočet spálených kalórií a ďalšie tréningové funkcie. Po spárovaní s vaším smartfónom budete tiež dostávať priamo na displej hodiniek notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, textových správach alebo upozornenie zo sociálnych sietí. Z hodiniek si tiež môžete urobiť diaľkovú spúšť mobilného fotoaparátu alebo ovládač pre prehrávač hudby.

Parametre a špecifikácia

Displej

Sklíčko Minerálne

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 50 g

Určenie

Určenie Unisex

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 35,31 mm

Remienok

Materiál remienka Koža

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  ALCW102
Produktové číslo:  NEHOALMT10059

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01