Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Osprey Aether AG 60 neptune blue L

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Osprey Aether AG 60 neptune blue L

Batoh Osprey Aether 60 neptune blue kombinuje pohodlie a ventiláciu v jednom. Oceníte chrbtový systém AG AntiGravity, ktorý má ľahko nastaviteľný bedrový pás novej generácie IsoForm. Aether AG 60 sa pýši zmiernením námahy svalov rovnomerným rozložením váhy po celom chrbte. Na veku batohu nájdete množstvo vreciek na uloženie praktických vecí. Toto horné vrecko môžete jednoducho odňať a použiť ako prenosnú tašku. Je to profesionál na horskú turistiku a obsahuje všetko, čo je potrebné na dlhý pobyt vonku.

Kľúčové vlastnosti Batohu Osprey Aether AG 60 v modrej farbe

  • Chrbtový systém AG AntiGravity
  • Odnímateľná horná taška
  • Úchyt na kľúče
  • Úchyty na čakany
  • Úchyt na trekové palice
  • Hrudný popruh s pohotovostnou píšťalkou
  • Nastaviteľná dĺžka chrbta

Usporiadanie batohu Aether AG 60

Batoh Osprey Aether AG 60 modrý je veľmi odolný, vhodný na turistické výlety a dlhé dovolenky. Má výborný antigravitačný systém na rozloženie nákladu po celom chrbte. Na efektívne usporiadanie nákladu nájdete na modrom batohu Aether AG 60 veľké množstvo úložných priestorov: vrecká na bedrovom páse na uschovanie napríklad energetických tyčiniek, odnímateľné popruhy na pripnutie karimatky, úkryty na trekové palice. V hornom veku nájdete praktický pršiplášť. Na prednej strane batohu Aether AG 60 je umiestnené vrecko na mokré alebo náhradné oblečenie.

Rozmery: 83 × 39 × 31 cm

Hmotnosť: 2 290 g

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Vrecko na notebook

Maximálna uhlopriečka notebooku 0 "

Hmotnosť

Hmotnosť 2,29 kg

Využitie

Využitie Turistické

Výbava

Vrecká Vrecko na fľašu, Vrecko na cennosti, Spodný oddelený priestor
Prístup Z boku
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás, Bedrový pás, Pútka na palice a cepíny, Kompresné popruhy
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát, Priedušná zadná stena, Vystužený chrbát, Píšťalka, Integrovaný pršiplášť batoha, Kompatibilný s vodným rezervoárom, Horné veko

Rozmery (V × Š × H)

Výška 83 cm
Šírka 39 cm
Dĺžka/hĺbka 31 cm

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  SPTkn1787
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03