Obnoviť stránku

Aerolite LS022R - čierna

4,4 3 hodnotení
18,80 €

Aerolite LS022R - čierna

Eliminujte príplatky leteckým cestovaním za nadlimitnú váhu batožiny. Kúpte si cestovnú váhu na batožinu Aerolite LS022R, vďaka ktorej si doma, v pohodlí zvážite svoju batožinu a nebudete musieť zbytočne strácať čas pri letiskovej kontrole. Cestovná váha má nosnosť do 50 kg a napája sa lítiovými batériami. Výhodou je možnosť zvoliť si jednotky hmotnosti. Váha je vybavená vysokoodolným nylonovým vážiacim popruhom s dlhou životnosťou, ktorý vám bude slúžiť naozaj dlho.

Dôležité plusy cestovnej váhy Aerolite LS022R

  • Váha má nosnosť do 50 kg
  • Dokáže zobraziť jednotky hmotnosti v gramoch, kilogramoch alebo librách
  • Napája sa lítiovými batériami
  • Váha Aerolite LS022R je vhodná na váženie batožiny
  • Malá hmotnosť a kompaktné rozmery
  • Automaticky sa vypne pri 30 sekundovej nečinnosti

Neplaťte zbytočne

Na dovolenku si zakaždým chceme vziať milión vecí, ale veľakrát ešte len na letisku zisťujeme, že naša batožina je o nejaké to kilo ťažšia, než dovoľuje limit. A v tej chvíli nastáva chaos. Predíďte zbytočnému zdržovaniu a kúpte si cestovnú váhu na batožinu Aerolite LS022R, vďaka ktorej okamžite zvážite hmotnosť svojho kufra a eliminujete tak príplatky za nadlimitnú váhu batožiny.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ váhy Digitálna bez funkcií
Nosnosť 50 kg

Farba

Farba Čierna

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 50 kg
Kód:  SPTrc0023
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5038230135006

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12