Obnoviť stránku

Aerobie Pro Ring 33 cm, žltá

4,9 27 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

Aerobie Pro Ring 33 cm, žltá

Frisbee Aerobie Pro Ring v žltej farbe je výbornou exteriérovou hračkou, ktorá vám poslúži nielen na zábavu, ale aj ako športová pomôcka na zlepšovanie vašej fyzickej kondície. Tanier vyniká svojimi výnimočnými letovými vlastnosťami. Jeho veľkou prednosťou je jedinečná konštrukcia, vďaka ktorej je tanier počas letu rovnomerne nadnášaný vztlakovou silou, čím dosahuje veľkých vzdialeností. S kamarátom si ho tak môžete hádzať až na vzdialenosť 100 metrov. S tanierom Aerobie Pro Ring bol dokonca vytvorený svetový rekord v hode do diaľky. Neuveriteľných 406 metrov je zapísaných aj v Guinnessovej knihe rekordov. 

Hlavné prednosti Frisbee Aerobie Pro Ring 33 cm

  • Dokonalá exteriérová hračka pre začiatočníkov i pokročilých hráčov
  • Výnimočné letové vlastnosti
  • Jedinečná konštrukcia pre dlhý a rovnomerný let
  • Vytvorený svetový rekord v hode do diaľky
  • Veľmi mäkký gumový okraj umožňujúci pohodlné chytanie
  • Vysoká odolnosť proti poškriabaniu


Frisbee Aerobie Pro Ring sa môže pochváliť okrajom z veľmi mäkkej gumy, vďaka čomu sa výborne chytá do rúk a ľahko odráža od prípadných prekážok. Aj po mnohých pristátiach na tvrdý povrch zostáva okraj lietajúceho taniera hladký, bez škrabancov a iného viditeľného poškodenia. Frisbee Aerobie Pro Ring je vhodný pre hráčov všetkých úrovní, odporúčaný vek je od 12 rokov. S týmto jedinečným tanierom, ktorý vyniká svojím priamym a ladným letom, si spolu s vašimi blízkymi užijete veľa pohodovej letnej zábavy.
Parametre a špecifikácia:
Priemer:
33 cm
Hmotnosť:
114 g
Farba:
Žltá
Odporúčaný vek:
Od 12 rokov

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Priemer 33 cm
Hmotnosť 114 g

Vlastnosti

Dolet 100 m
Trajektória Priama
Využitie Rekreačná
Farba Žltá
Kód:  AERO05
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0852760020336
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01