Obnoviť stránku

Aerobie PRO oranžový

4,9 27 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

Aerobie PRO oranžový

Lietajúci kruh Aerobie Pro Ring oranžovej farby je skvelou vonkajšou hračkou, ktorú môžete použiť pre zábavu alebo ako športovú pomôcku pre zlepšovanie vašej fyzickej kondície. Kruh vyniká svojimi výnimočnými letovými vlastnosťami. Jeho veľkou prednosťou je jedinečná konštrukcia, vďaka ktorej je kruh počas letu rovnomerne nadnášaný vztlakovou silou a pri hode dosahuje veľkých vzdialeností. S kamarátom si tak môžete hádzať až do vzdialenosti 100 m. Dokonca bol s kruhom Aerobie Pre vytvorený svetový rekord v hode do diaľky, a to neuveriteľných 406 m. Tento rekord je zapísaný v Guinnessovej knihe rekordov.

Hlavné prednosti

  • Dokonalá hračka na von pre začiatočníkov i pokročilých hráčov
  • Výnimočné letové vlastnosti
  • Jedinečná konštrukcia pre dlhý a rovnomerný let
  • Vytvorený svetový rekord v hode do diaľky
  • Veľmi mäkký gumový okraj pre pohodlné chytanie
  • Vysoká odolnosť pred poškriabaním


Lietajúci kruh sa môže pochváliť okrajom z veľmi mäkkej gumy, vďaka ktorému sa skvele chytá do rúk a ľahko sa odráža od prípadných prekážok. Aj po mnohých pristátiach na tvrdý povrch zostáva okraj hladký bez škrabancov a ďalšieho zničenia. Je vhodný pre hráčov všetkých úrovní, odporúčaný vek je od 12 rokov.
S týmto jedinečným kruhom, ktorý vyniká svojim priamym a ladným letom, si spolu s vašimi blízkymi užijete veľa pohodovej letnej zábavy.
Parametre a špecifikácie:
Priemer:
33 cm
Hmotnosť:
114 g
Farba:
oranžová
Odporúčaný vek:
Od 12 rokov

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Priemer 33 cm
Hmotnosť 114 g

Vlastnosti

Dolet 100 m
Trajektória Priama
Využitie Rekreačná
Farba Oranžová
Kód:  AERO04
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0852760020190
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16