Obnoviť stránku

Adventure Menu – Sada Samoohrevov 20 g (5 ks 20 g + zipper-bag)

4,9 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,59 €

Adventure Menu – Sada Samoohrevov 20 g (5 ks 20 g + zipper-bag)

Teplé a výdatné jedlo si môžete vychutnať aj na cestách. Ušetrite si úsilie a netrápte sa so zakladaním ohňa. Siahnite radšej po samoohrevoch Adventure Menu.

Kľúčové vlastnosti

  • Teplé pohostenie pre každého dobrodruha len za pár eur
  • Raňajky, obed alebo večeru ohrejete bez variča do 12 minút
  • Vystačí vám na 5 porcií po 500 gramoch

Zažeňte vlčí hlad po celodennej túre

Princíp samoohrevných kapsúl spočíva v reakcii oxidu vápenatého a vody. Do zipper bagu stačí postupne vložiť kapsulu, uzavreté vrecko s jedlom a všetko zaliať presne odmeraným množstvom vody. Po 12 minútach môžete zahnať svoj vlčí hlad výdatným pokrmom, ktorý vám po celodennom putovaní bude chutiť dvojnásobne. Tiež už cítite tú báječnú vôňu?

Objavte v cestovaní novú vášeň

S 20 g kapsulou ohrejete až 500 g potravín, takže ak sa uskromníte, môžete sa o svoj prídel podeliť s partnerom alebo priateľmi. V jednom balení súpravy Adventure Menu na vás okrem 5 kapsúl čaká aj priehľadný zipper bag, nemusíte si teda robiť starosti s dokupovaním ďalšieho príslušenstva. Doprajte si ľahšie cestovanie a nebojte sa tej trochy komfortu navyše. A možno vďaka nemu získate pre cestovanie novú vášeň.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnost 150 g
Kód:  SPT2599
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595648620045

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17