Obnoviť stránku

AdventureMenu - Pikantný kotlík + bravčové s knedľou

4,8 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AdventureMenu - Pikantný kotlík + bravčové s knedľou

Survival Food Pack Pikantný kotlík + Bravčové s knedľou od AdventureMenu, to je balíček koncipovaný na 24 hodín, ktorý obsahuje 2 hlavné jedlá vrátane dvoch ohrevov a lyžičky. Zaistite si pre seba a Vašich blízkych 100 % prírodné a plnohodnotné teplé jedlo. V kolóne na diaľnici, pri výpadku prúdu, alebo pri akejkoľvek nečakanej udalosti budete mať istotu, že máte vždy kvalitné jedlo po ruke. Jedlá sú vyrábané zo starostlivo vybraných surovín a teda sa perfektne hodia pre potreby cestovateľov či pre vrcholových športovcov. Trvanlivosť AdventureMentu je až 3 roky pri izbovej teplote do 30 °C.

Kľúčové vlastnosti AdventureMenu

  • Súprava obsahuje dve hlavné jedlá Pikantný kotlík + Bravčové s knedľou
  • Až 3 roky trvanlivosti pri bežných teplotách
  • Kvalitné jedlo vyrobené bez konzervantov a farbív
  • Súčasťou súpravy je vrecko pre samoohrev a lyžička
  • Kompletne pripravené na konzumáciu
  • Český výrobok z kvalitných surovín

Technológia samoohrevu

Vďaka najmodernejšej technológii je jedlo samoohrievateľné. Ide o špeciálne vrecko, ktoré dokáže bez vašej pomoci ohriať jedlo za 12 minút. Nepotrebujete k tomu žiadny riad či drahé variče, výrobky značky AdventureMenu si poradia samy. Samoohrev funguje na základe exotermickej reakcie medzi oxidom vápenatým a vodou. Súprava obsahuje zipper bag a dva 20 g vreciek pre samoohrev.

Zloženie:
Pikantný kotlík (300 g): bravčové mäso (16 %), morčacie mäso (14 %), bulgur pšeničný (13 %), cibuľa, papriková klobása (bravčové mäso, soľ, paprika, rasca, cesnak), slanina, šampiňóny, múka kukuričná, múka ryžová, olej repkový, kápia sterilizovaná (paprika, ocot, soľ, cukor), cesnak, feferony sterilizované (feferony, voda, ocot, soľ), soľ, chilli, korenie.
Bravčové s knedľou (300 g): bravčové pliecko (30 %), zemiakové špalíčky (28 %) (zemiaky, pšeničná múka, pšeničná krupica, vajce, soľ), kapusta kyslá (26 %) (kapusta, voda, soľ, rasca) , repkový olej, cibuľa, múka ryžová, múka kukuričná, cukor,

Parametre a špecifikácia

Zloženie

Hlavné suroviny Bravčové mäso, Morčacie mäso
Příloha Bulgur

Trvanlivosť

Trvanlivosť 3 rokov

Hmotnosť

Hmotnost 600 g

Príprava jedla

Spôsob prípravy Hotové jedlo
Kód:  ADVEN12
Produktové číslo:  8595648630075

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09