Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AdventureMenu – Hovädzí guláš + Kurča po záhradnícky

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AdventureMenu – Hovädzí guláš + Kurča po záhradnícky

Survival Food Pack Hovädzí guláš + Kurča po záhradnícky od AdventureMenu to je balíček koncipovaný na 24 hodín, ktorý obsahuje 2 hlavné jedlá vrátane dvoch ohrevov a lyžičky. Zaistite si pre seba a Vašich blízkych 100% prírodné a plnohodnotné teplé jedlo. V kolóne na diaľnici, pri výpadku prúdu, alebo pri akejkoľvek nečakanej udalosti budete mať istotu, že máte vždy kvalitné jedlo po ruke. Jedlá sú vyrábané zo starostlivo vybraných surovín a teda sa perfektne hodí pre potreby cestovateľov či pre vrcholových športovcov. Trvanlivosť AdventureMentu je až 3 roky pri izbovej teplote do 30 °C.

Kľúčové vlastnosti AdventureMenu

  • Súprava obsahuje dve hlavné jedlá Hovädzí guláš + Kurča po záhradnícky
  • Až 3 roky trvanlivosti pri bežných teplotách
  • Kvalitné jedlo vyrobené bez konzervantov a farbív
  • Súčasťou súpravy je sáčok pre samoohrev a lyžička
  • Kompletne pripravené na konzumáciu
  • Český výrobok z kvalitných surovín

Technológia samoohrevu

Vďaka najmodernejšej technológii je jedlo samoohrievateľné. Jedná sa o špeciálne vrecko, ktoré dokáže bez vašej pomoci ohriať jedlo za 12 minút. Nepotrebujete k tomu žiadny riad či drahé variče, výrobky značky AdventureMenu si poradia samy. Samoohrev funguje na základe exotermickej reakcie medzi oxidom vápenatým a vodou. Súprava obsahuje zipper bag a dva 20 g sáčky pre samoohrev.

Zloženie:
Kurča po záhradnícky (300 g): kuracie stehenné mäso (30%), zelenina (kukurica, hrášok, mrkva), fazuľa (20%), cibuľa, múka ryžová, múka kukuričná, repkový olej, soľ, paprika, čierne korenie, chilli.
Hovädzí guláš (300 g): zemiaky (36%), hovädzie mäso predné (30%), cibuľa, múka ryžová, múka kukuričná, repkový olej, paradajkový pretlak (paradajky, soľ, cukor), cesnak, soľ, paprika, čierne korenie.

Parametre a špecifikácia

Zloženie

Hlavné suroviny Hovädzie mäso, Kuracie mäso
Příloha zemiaky

Trvanlivosť

Trvanlivosť 3 rokov

Hmotnosť

Hmotnost 600 g

Príprava jedla

Spôsob prípravy Hotové jedlo
Kód:  ADVEN11
Produktové číslo:  8595648630068

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18